Gomis İstanbul'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gomis İstanbul'da!


Galatasaray'ın yeni transferi Bafetimbi Gomis, İstanbul'a iniş yaptı. Fransız golcüyü büyük bir taraftar grubu karşıladı!

Galatasaray Kulübünün transfer görüşmelerine başladığı Senegal asıllı Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis, İstanbul'a geldi.

Fransa'nın Lyon kentinden THY'nin tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na gelen Gomis'i, burada coşkulu bir taraftar grubu tezahüratlarla karşıladı.
Havalimanındaki emniyet görevlilerinin yoğun önlemlerine rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar, Gomis'in gelişinde izdihama neden oldu. Dış hatlar gelen yolcu kapısında çıkan Gomis, basın mensuplarının ve taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu sırada oluşan izdiham nedeniyle güvenlik güçleri Fransız futbolcuyu tekrar içeri götürmek zorunda kaldı.
İçeride bir süre bekletilen Gomis, yeniden kendisi için getirilen özel araca yönlendirildi. Basın mensuplarının görüntü almaya çalışması ve taraftarın ulaşma çabasından dolayı meydana gelen yoğunlukta Gomis ile bazı taraftarlar ezilme tehlikesi atlattı. Ancak Gomis, uzun uğraşlar sonunda güçlükle araca binebildi.
Fransız oyuncu, havalimanında GSTV'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'den çok arkadaşım vardı. Ayrıca Drogba ve Chedjou gibi isimler Türkiye'de en iyi takımın Galatasaray olduğu bilgisini veriyorlardı. İlk kez İstanbul'a gelmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum." dedi.

5953c79867b0a92b946a18f8


5953c4b967b0a92b946a18e0


Gomis İstanbul'da işte ilk goruntuler!
 
ayrıca bu organize edilmiş sucukcuların havaalanı görüntüleri türkiyeyi 3. sınıf dünya ülkesi olarak göstermekte. bunu yapanlar ülkenin imajını fena halde ayaklar altına almaktadır.
 
Gomis kimki bukadar insan oraya gitmis? Drogba sneijder gibi dünya yildiz gelince olur böyle karsilama ama gomis gibileri icin degil

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
bide karsilamaya mi gitmisler ?
dursunun hic bir yapdigi transferi onaylamiyorum isterse messi ronaldo gelsin
bide kac yillik sözlesme yapmis sanki 10 sene durcakmis gibi bu takimin basinda
 
Yahu bu ua tam bir gerizekali olum kim bu adam daha gelir gelmez gotunu kaldiriyorsunuz.Dahada performans falan beklemeyin bu adamdan istanbulda yer icer sevisir ve yatar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt