Gomis Marseille'in Teklifini Reddetti, Galatasaray'a mı Geliyor? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gomis Marseille'in Teklifini Reddetti, Galatasaray'a mı Geliyor?


1784135-pjvWGN.jpg


Bafétimbi Gomis Marseille'in kendisi için yaptığı teklifini reddetti, ancak görüşmelere devam ediyor.

Olympique de Marseille dün itibariyle Bafétimbi Gomis'e 2+1 yıllık bir sözleşme sundu. Fakat Gomis'in menajeri Galatasaray'dan daha iyi bir teklif aldığı için bu teklifi reddettiler.

Gomis'in ilk seçeneği Marseille'de kalmak. Onun için Marseille'in daha iyi bir teklif yapmasını bekliyor. Eğer Olympique de Marseille, Gomis'in beklediği gibi bir kontrat önermezse Gomis Galatasaray'ın teklifini kabul edecek ve Türkiye'ye gidecek. Galatasaray'ın Gomis'e 3 yıllık bir sözleşme ve yıllık € 3.400.000 maaş teklif ettiği biliniyor.

OM : selon La Provence, Bafetimbi Gomis a repousse une nouvelle offre, mais les discussions continuent - Foot - Ligue 1 - OM
 
Ünal Aysal: "Gomis bizden Yıllık 5,1M € istedi. Bizde ona yıllık 5,1M € verecek takımda başarılar diledik ve görüşmeyi kestik."
Mayıs 2014

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Daha fazla para koparmak istemesi kadar doğal bir durumu olamaz. Kulüplerin babaların oğlu değil sonuçta.

Marseile de vergileride hesaba katarsak 3.4 seviyesine ulaşa bilmeleri zor.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!
 
Sanki Messi'yi alıyoruz arkadaş havalara bak heriflerdeki ya.Almıyoruz lan seni deyin ne bu artislikler.Adam yok sanki piyasada.Gerçi bizim gerzekler için dünyada adam yok alınacak o kadar kapasite yoksunu bi yönetimimiz olduğu için.
 
Üst Alt