“Gomis pazarlığı kızıştırıyor, önceliği Marsilya’da” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

“Gomis pazarlığı kızıştırıyor, önceliği Marsilya’da”


83d35.jpg

Fransız gazeteci Mathieu Gregoire, Bafetimbi Gomis'in önceliğinin Marsilya'da kalmak olduğunu söyledi.


L’Equipe gazetesi Marsilya muhabiri Mathieu Gregoire, beIN SPORTS Türkiye’ye yaptığı açıklamada Bafetimbi Gomis’in transferini mercek altına aldı. Gregoire, Galatasaray’ın teklifinin çok daha iyi olduğunu ancak Gomis’in Marsilya’da kalmayı daha çok istediğini söyledi. İşte o açıklamalar:

Geçen sezonu 20 golle bitiren, takım kaptanlığına yükselen, taraftarın sevgilisi olan bir futbolcudan bahsediyoruz. Bu onun ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu anlatmaya yetecek bir gerçek. Şu anda Galatasaray’dan ve Marsilya’dan teklif almış durumda. İki kulüp için bu transfer adeta bir güreş müsabakası gibi. Çok karışık bir durum. Galatasaray’ın teklifinin daha büyük olduğu ortada. Marsilya ise Gomis’e Swansea City’den kazandığı parayı bile vermiyor. Bu durum Gomis’i biraz soğuttu. Marsilya onunla ciddi bir pazarlık içinde. Ama tahmin ediyorum Gomis pazarlığı kızıştırıp en iyi parayı almak istiyor. Eğer istediği parayı alırsa önceliği Marsilya olur.

Gamaspor
 
Sanki bizim kulübü​n ismi İstanbul Inşaatspor. Galatasaray kulübü üzerinden bir Oyuncu oyunlar oynayamaz.

Yazıklar olsun böyle yönetime.

GSC App VIP Edition 1.0 ™
 
Geçen sene Diarra ile oyaladılar durdular ondan önceki sene Ibrahimovic haberlerink yalanlamak için haftalarca beklediler ve taraftarları beklentilere soktular, bu sene bu Gomis ile oyalayacaklar milleti.

sent via GSC
 
Ciddi anlamda forvet almak isteselerdi simdiye kadar gomise rest cekip baska bir forvete bakarlardi dertleri belli oyalamak cünkü transfer icin 5 kuruslari dahi yok. Brumadan gelecek parayi bekliyorlar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Geçen yaptığım çeviride buna benzer bir haberdi. Gomis'in Marseille'den haber beklediği çok açık. Beklediği teklifi alamazsa bize imza atacaktır.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Ulan beceriksizler bari Vagner Love'u falan alın da her ikili mücadeleden sonra yerde yatan Eren ile tek forvetle lige başlamayalım.

Gerizekalılar Gomis ile oyalayıp saçmasapan bir gereksiz oyuncu alacaklar yoksa sonra zaman daraldıkça.

Gomis'in alternatifi kim acaba. Kimi berlirledi bu salaklar alternatif olarak Allah bilir.

sent via GSC
 
Son düzenleme:
Arkadaş paso gomis gomis sanki gomisten başka oyuncu kalmadı.Adam 3.5m euro para istiyor üstüne birde naza çekiyor.Oyalanmayın geçin başka isimlere gerçi dertleri transfer değil bizleri oyalamak uğraştık olmadı demek.
 
Üst Alt