Gomis Transferinde Rakamlar Belli Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gomis Transferinde Rakamlar Belli Oldu!


5156051.jpg


Bafetimbi Gomis’le prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Galatasaray, artık Fransız yıldızın kulübü Swansea ile ödeme takvimi konusunu görüşüyor. İngilizler’in bonserviste indirime gittiği, taksit seçeneğini de kabul ettiği belirtiliyor.

31 yaşındaki Fransız yıldızla prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Sarı- Kırmızılılar, şu sıralarda kulübü Swansea City ile son detayları görüşüyor.

3 milyon euro

İngiliz kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli futbolcu için bonserviste indirime gidildiği, hatta ödemenin taksitlerle yapılmasının dahi kabul edildiği bildirildi. Galatasaray’ın bu transfer için Swansea’ye maksimum 3 milyon Euro civarında bir ödeme yapması bekleniyor. Cim Bom’u asıl zorlayacak olan ise Bafetimbi Gomis’in kendisine yapılacak ödemeler gibi görünüyor.

Bonuslar da kabul edildi

Sarı-Kırmızılılar’ın senelik 3 milyon Euro civarında yıllık ücret teklif ettiği Gomis, imza parası ve çeşitli bonuslar için de talepte bulundu. Yönetimin bu şartları kabul ettiği belirlendi. Bu sezon kiralık oynadığı Marsilya’da 20 gol atan Gomis’in Galatasaray dışında da talipleri olması, elinin güçlü olmasını ve sürekli yeni şeyler talep etmesini sağlıyor.

Fanatik
 
Rakamlar cok degil ama uzun sozlesme yapilacaktir , bir kalemde yine de ciddi bir yuk ustlenecegiz

hep sikintimiz olan forvet bolgesi oldugu icin kabul edilebilir duruyor ama umarim gamsiz bir tip cikmaz
 
Haber dogruysa Gomis'e yuksek ucret dışında imza parası da verilecekmiş. Kulubune bonservis zaten veriliyor. Bu şartlarda 30+ yaşta bir oyuncu ile sözleşme yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
 
Lan gidin bulun maliyeti yüksek olan kiralık bi forvet. elalem kiralılarla şampiyon oluyo biz paso bonservis ödüyoruz.
 
Gençleştirme işini tersten yapıyoruz biz.
Allah akıl fikir versin 35lik adam bonservis verip 3/4 sene (3m+bonuslar olmazsa olmaz) kontrat yapacaklara.
 
O patalari balotelliye verip kaprisini cekerim daha iyi lan az parladi mi gider zaten efsane kazan-kazan yapardik
 
Üst Alt