Gomis: "Zirvede olmak bizim için çok önemli" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
191524_baf.png

Galatasaray’ın forveti Bafétimbi Gomis, Galatasaray Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Fransız yıldız, panelde öğrencilerin Türkçe ve Fransızca sorularına yanıt verirken panel sonrası Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.

Öğrencilerle bir araya gelmesiyle ilgili olarak, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İyi ve sıcak bir şekilde karşılandım. Böyle bir karşılamayı sadece statta görebileceğimi düşünüyordum. taraftarın bana gösterdiği ilgi ve aşkı burada da gördüm. buraya gelmekle Galatasaray'ın diğer kurumlarından birini de tanıştım, bu benim için çok önemliydi. Okul hayatında başarılı olmayan ben için buraya gelip öğrencilerle buluşmak gelecek yıllarda okul ve eğitim hayatımı tekrardan başlatmayı düşünmek için iyi bir fırsat oldu" dedi.

İSTEDİĞİMİZİ ORTAYA KOYAMADIK

Kendisine yöneltilen sorular için, "Çok farklı sorular sordular ve zorladılar" diyen Gomis, "Burada olmak çok keyif verici. Sadece sportif anlamda değil, şehri de tanıyorum. Ailem de öyle. Fransa'ya, evime geri dönme ihtiyacı duymuyorum. Hatta oğlum Türkçe'yi öğrendi ve bana Türkçe kelimeler öğretmeye başladı" ifadelerini kullandı.

Gomis, Gençlerbirliği maçı için ise, "Çok önemli bir maçı kaybettik ve sahada tam olarak istediğimizi ortaya koyamadık. Gençlerbirliği maçında taraftarımıza en iyisini vermeyi düşünüyoruz. Daha çok maç var ama araya girmeden önce puan farkını korumak ve zirvede olmak bizim için çok önemli" diye konuştu.

Hürriyet

GSCimbom Portal
 
Üst Alt