Gomis'in Oyundan Çıkma Nedeni! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gomis'in Oyundan Çıkma Nedeni!


fft226_mf9577393.Jpeg


Sezona fırtına gibi başlayan ancak Galatasaray'ın son 3 hafta maçında 90 dakika sahada kalamayan Bafetimbi Gomis'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarında bu durum çok önemsenmezken Fransız yıldızın, Trabzonspor karşısında 54. dakikada kenara alınması şaşkınlıkla karşılandı. Tudor'un, takımın gole ihtiyacı olduğu anlarda 9 golü bulunan Gomis'i çıkarması sert bir şekilde eleştirilmişti.

Ancak, Tudor'un Gomis'i performans ve taktik gereği değil 'strese bağlı; bayılma' ihtimali nedeniyle kulübeye çekildiği iddia edildi.Trabzonspor karşılaşmasında oyunun sertleşmesi ve gerginliğin artması üzerine yıldız oyuncuyu riske etmek istemediği ve oyundan çıkardığı öğrenildi.

Gomis, değişiklik için 4. Hakemin numarasını kaldırmasının ardından ellerini açarak "Ben mi, neden?" şeklinde tepki göstermişti.Hırvat hoca, Gomis'in strese bağlı baygınlık hastalığına karşı önlem için bu değişikliği yaptığını açıklamak istemezken sorular üzerine, konuyu 'teknik' olarak geçiştirdiği konuşuluyor.

Gomis'in sezon başı yurt dışı kampında strese bağlı baygınlık hastalığına iki kez yakalandığı ve Florya'daki çalışmalarda da zaman zaman bu sıkıntı ile karşı karşıya kaldığı ileri sürüldü.Gomis'in strese bağlı baygınlık hastalığını idmanlarda yaşadığı ancak 3-4 dakika sonra ayağa daha güçlü olarak kalktığı belirtiliyor.

Ancak sansasyon yaşanmaması için gerek medyaya açık idmanda gerekse maçlarda böyle bir durum yaşamaması için büyük titizlik gösterildiği bildirildi.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Gomis'in strese dayalı bir hastalığı olduğunu fakat futbol oynamasına engel bir durumunun olmadığını söylemişti. İnce, "Gomis'in yapısal bir kalp problemi yok. Ancak bu bayılmaları yaşaması muhtemel... Yaşayacaktır da bu son derece normal" demişti.

Yener İnce, Vazovagal Senkop rahatsızlığı bulunan kişilerin stres ve heyecan altında baygınlık geçirdiğini belirtmişti..
CnnTürk

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Gomis'in sezon başı yurt dışı kampında strese bağlı baygınlık hastalığına iki kez yakalandığı ve Florya'daki çalışmalarda da zaman zaman bu sıkıntı ile karşı karşıya kaldığı ileri sürüldü.Gomis'in strese bağlı baygınlık hastalığını idmanlarda yaşadığı ancak 3-4 dakika sonra ayağa daha güçlü olarak kalktığı belirtiliyor.

= ilginc
 
Yalan bu ya. Maçtan sonra top taşıyamadığımız için çıkardım gibi mega bir saçmalığın üstünü örtmek için bunu attılar piyasaya. Tudor'u kurtarma operasyonu olduğu bariz belli.
 
cevap belli aykut nasıl valbuenaya kafayı taktıysa bu da gomise taktı geçen sezon da brumaya kafayı takmıştı yarın gomis biter başkasına kafayı takar her daim bi adam bulur. neden çünkü bu tudor da aykut da tam anadolu takımı hocası yıldız oyuncularla takımın sivrilen isimleriyle ego savaşına giriyorlar, kompleksli ezik bi psikolojiye sahipler.
 
Bunu yazan CNN Turk muhaberi bulup dava acilmasi lazim.

kafalarina gore senaryo yazip uyguluyorlar serefsizler, hocamizi begenmeye biliriz ama sizin gibi kopeklere'de yem etmeyiz.
 
Tudor capsizinin bu degisikligiyle belki Gomis bayilmadi ama 20 kusur milyon Galatasaray taraftari bayildi.

O isi ne yapicaz
 
Üst Alt