Gönderilecek ve Alınması Gerekenler l Operasyon Dosyası 1 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gönderilecek ve Alınması Gerekenler l Operasyon Dosyası 1


Walter Kannemann

28 yaşında sol stoper tanımına uyuyor. Gayet de sert ve süpürücü olarak görev yapıyor. Lugano tarzı bir savunma oyuncusu, Arjantin'den son dönemde çıkan iyi savunmacılardan biridir. Takımımıza dahil edilmesi ile epey katkı alacağımızı düşünüyorum.

Lucas Halter

19 yaşında 1.87 boyunda Brezilya'nın genç stoperlerinden ileri de umut vaat edeceğini düşünüyorum. 250 bin avroluk bir değeri var. Sağ ayaklı bir oyuncu bir kaç videosunu izledim. İleri de bu adamdan stoper olur dedim. Bu sene Seri A'da 5 maçta görev yapmış. Bence denenebileceğini düşünüyorum.

Bu konuya buldukça yeni yeni isimler ekleyeceğim. Şimdilik Brezilya pazarındayız.
 
Gönderilmesi gerekenler

Selçuk İnan
Artık takıma pozitif anlamda katabilecek hiç bir şeyi kalmamıştır. Çok iyi bir Galatasaraylı olabilir. Ama artık Galatasaray forması ona ağır gelmektedir. Yapılacak değişim operasyonunda ilk gönderilecek isim olmalıdır.

Mariano
33 yaşına girecek. Artık bir kağnı gibi ağır ve mental problemler yaşıyor. Evet bir bek olarak oyun aklı üst seviyede ama bek mevkisi tecrübe ile bir şeyler katılabilecek günümüz futbolunda ağır oyunculara izin vermiyor. Kendisine teşekkür edilmeli varsa talibi hemen yollar ayrılmalıdır.

Yuto Nagatomo

Evet defansif olarak muazzam işler yapıyor. Ama oyun anlayışımız da beklerin önemi büyük, o sebepten de hücum konusunda Nagatomo'dan daha iyisini bulmak mecburiyetindeyiz. Kendisi çok iyi bir profesyonel ve kendisine iyi bakıyor. Ama artık Türkiye ligini bile kaldırmayacak bir performans ile Avrupa'da ilerlemek mümkün değildir. Teşekkür edilip hem genç hemde hızlı ve ofansif sorumluluğu da olan bir sol beki kadromuza katmalıyız. Orta sahaya attığımız neşteri en kısa sürede beklere de atmak zorundayız.

Ahmet Çalık
Yorum bile yapamıyorum.
 
Hasan Şaş’tan boşalan yere Selçuk’un getirileceğini düşünüyorum. Selçuk 11 den gider de hocayla kalacak muhtemelen.

İlk 11 de 8 yabancı sınırı gelirse diye de Türk oyuncuların da takibini yapmak gerekir. Gitmesi gerekenlerden biri de Linnes. Hala para ediyorken.
 
Üst Alt