Görüştüğümüz Lucescu'dan Şok Açıklama! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Görüştüğümüz Lucescu'dan Şok Açıklama!


FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın futbolda üst akıl olarak görevde düşündüğü ve görüşmelerde bulunduğu Mircea Lucescu Rus basınında Ftbl.Ru'ya verdiği röportajda son derece çarpıcı bir açıklamada bulundu. Zenit'te çalıştığı günlerin ardından burada çok yıprandığını söyleyen Rumen teknik adam geleceğiyle ilgili konuştu.


"TEKLİFLER İLGİMİ ÇEKMEDİ"
Lucescu yaptığı açıklamada, "Beni heyecanlandıracak bir teklif geldi. Teklifler geldi ama ilgimi çekmedi. Benim hedeflerime hitap eden takımlar değil. Onun dışında gelen teklifler ilgimi çekmedi." ifadelerini kullandı.


"YENİDEN BİR SİSTEM KURACAĞIM TAKIM"


Rumen teknik adam artık yaşının ilerlediğini ve kendisini heyecanlandıran bir teklif gelmediğini dile getirerek, "İdmanlar, kadro planlaması, transfer, bunlar bana artık ilgi çekici gelmiyor. Artık yeniden bir sistem kuracağım bir takımla çalışmak istiyorum. Ancak şu ana kadar bu doğrultuda bir öneriyle karşılaşmadım."


"BELKİ BIRAKIRIM"


"Türkiye, Romanya, İtalya, Ukrayna ve Rusya'da çalıştım. Uzun yıllar futbolun içindeyim. Ancak artık farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Zenit'te eğer kalsaydım bu takımı Doğu Avrupa'nın en iyi kulübü yapardım. Ancak olmadı. Yönetim beklemedi ve acele etti. Şimdi bundan sonra da yeni bir başlangıç için kolay olmayacak. Antrenörlüğü bile belki bırakabilirim."

Galatasaray'a Mircea Lucescu geliyor mu?


Galatasaray kulübünde Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, Lucescu ile yaptığı görüşmenin ardından sıcak bir açıklamada bulundu. A Spor'da Harun Muslu'ya konuşan Topsakal şu ifadeleri kullandı:


"Lucescu ile görüştük. Son derece olumlu geçti ve güzel şekilde konuştuk. Galatasaray'da kuracağımız sistem ve yapı üzerine konuştuk. Genel menajerlik sistemi ve futbol aklı üzerine tüm konuları masaya yatırdık. Bununla birlikte Lucescu da bazı teknik sorular sordu. Bu sorular takımın durumu, kimler var ve yaşları neler? sorusu üzerineydi. ifadelerini kullandı.
 
galatasarayin_gorustugu_lucescudan_sok_aciklamaU8.jpg




Soru 1: Yine seyinde oynatmayacaksin bizi umarim #Luce
 
Ruh hatası bizimkiler ya herif gelmiş 75 yaşına torununun çocuğunu falan görmüş olabilir. Bu adama yapılandırma için yetki verilecek. 2.ay vefat ederse yapılan anlaşmalar nolacak? Bi 5 sene de Luce nin yaptığı işleri temizlemeye uğraşırız. Hiç derdimiz yokmuş gibi.

GSCimbom Mobile App
 
Fatih Terim boşta diye bu adamı gömdüğünüzü itiraf edin. Daha bir hafta önce herkes Lucescu da lucescu deyip duruyordu.

Haber doğrudur. Bugüne kadar Lucescu ile ilgili yapılan tüm haberler masa başı haberleriydi.
 
bizi şampiyon yapıp, şliginde gruplardan çıkardıktan sonra luceyi kovduk. adam bunu asla unutmadı tabi. zaten nasıl ahını aldıysak beş sene toparlanamamıştık ondan sonra.
 
bu adama 100 milyon euro transfer bütçesi , 10 milyon euro maaş bütçesi vermedikçe niye gelsin ki? selçuk yasin sinan gibilerle oynayacaksam bende gelmezdim.
 
bizi şampiyon yapıp, şliginde gruplardan çıkardıktan sonra luceyi kovduk. adam bunu asla unutmadı tabi. zaten nasıl ahını aldıysak beş sene toparlanamamıştık ondan sonra.
Canaydın gönüllerin teknik direktörünü getireceğiz deyip F.Terim gibi teknik direktörlükle uzaktan yakından alakası olmayan,sırf oyunculara verdiği gazla birşeyler yapmaya çalışan birini takımın başına getirmişti.O da o zamanın parasıyla 50-60 milyon doları beş para etmez futbolculara gömünce en az 5 sene belimizi doğrultamamıştık.
 
Üst Alt