Gözden Çıkarılan Hakan Balta'ya Sivasspor Talip Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gözden Çıkarılan Hakan Balta'ya Sivasspor Talip Oldu!




Galatasaray'da gözden düşen ve sezon başından beri forma şansı bulamayan tecrübeli defans oyuncusu Hakan Balta'ya Süper Lig'den talip çıktı.


[FONT=pt_sansregular]Topladığı 19 puanla ilk 11 haftanın en flaş takımları arasına adını yazdıran Sivasspor’da gündem transfer.

[FONT=pt_sansregular]Savunmaya tecrübeli bir isim kazandırmak isteyen Yiğidolar’ın listesinin başındaki isim ise Galatasaraylı Hakan Balta. Sarı-Kırmızılı takımda sezon başında kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdüren deneyimli savunmacıya devre arasında teklif yapılacak.
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan’ın bedelsiz olarak Sivasspor’a transfer olması bekleniyor. Bu transferi teknik direktör Samet Aybaba’nın çok istediği gelen haberler arasında.
[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Fanatik[/FONT]
[/FONT]
 
o degil de bu ve bunun gibiler (De Jong falan) ne yapiyorlar sezon basindan beri? Herhangi bi programa tabiler mi? Vallah ben kulübün yerinde olsam bunlara özel idman yaptiririm sabah 7 de aksam 7, günde cift idman. ESSEK gibi kossunlar.
 
[FONT=pt_sansregular] Devre arasında teklif yapılacak.[/FONT][FONT=pt_sansregular]Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan’ın bedelsiz olarak Sivasspor’a transfer olması bekleniyor.

Adamlar bile farkına varmış devre arası gitmeyeceğinin
[/FONT]
:D

Bence sezon sonu da gitmez Sivasspor'a. Göztepe,Alanya gibi bir yere gideceğini düşünüyorum.
 
Hakan Balta'dan yönetime: "Sezon sonuna kadar takımda durayım, sezon sonunda jübilemi yapıp futbolu bırakacağım."






 
Üst Alt