Gözden Çıkarılan İlk İsim Carrasso! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5243217.jpg



Galatasaray’da Fatih Terim’in gelişinin ardından taşlar yerinden oynamaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılılarda üzeri çizilen isim, yaz döneminde sürpriz şekilde transfer edilen kaleci Cedric Carrasso oldu. Fransız file bekçisi, 14 kişilik yabancı kontenjanı yüzünden gönderiliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in yapılacak yabancı transfere yer açmak için bu kararı aldığı belirtildi. Tecrübeli teknik adam son oynanan kupa maçında da kaleyi Eray İşcan’a teslim etmişti.

Galatasaray’ın 14 kişilik yabancı listesinde Muslera, Carrasso, Mariano, Maicon, Denayer, Linnes, Latovlevici, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Donk, Gomis bulunuyor. Yapılacak her yabancı transferi için bir isim göndermek zorunda... Carrasso’nun, yaşı ve maliyeti yüzünden en zayıf halka olarak belirleneceği belirtildi.

Galatasaray devre arasında yapacağı sol bek transferine kontenjan açmak için Fransız eldiveni gözden çıkaracak. Lisans çıkarılmayan De Jong’a da kampta bir şans verilecek.

Milliyet
 
Son düzenleme:
Latovlevici, Donk ve De Jong varken gönderilmesi saçma olur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
De Jong 2.5 milyon kağıt para alıyor.Gitmiyor adam alacağını bırakıp.Ne yapalım?
Carrasco da 600 alıyor.
İkisi de para.
Carrascoyu gönderince sanki bedava mı gidecek?
Para alıp gideceğine yedekte otursun.

Ayrıca de jonga sene başı peşin 1.5 versek hemen giderdi.
Kaldı da ne işimize yaradı?
Olan bizim cepten vereceğimiz 1 milyona olacak.

Gün yüzü görme DURSUN!
 
Eğer güven veren bir Türk yedeğin yoksa Carrasso gibi bir tecrübe gerekli. Tek kulvarda yarışsan bile gerekli. Zamanında Eray ile Bernabeu'ya, Kadıköy'e çıkmıştık, karnımıza ağrı girmişti stresten. Tasarrufu daha gereksiz isimlerden yapmamız lazım.
 
Üst Alt