Gözler Semih Kaya'nın üzerinde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gözler Semih Kaya'nın üzerinde!


(ÖZEL HABER) Galatasaray alt yapısında yetişen Semih Kaya, Bank Asya 1. Lig'te ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor.



Son yıllarda ülkemizde yetenekli oyuncu yetişmiyor söylemlerine inat, Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'te bir çok yetenekli oyuncu adından söz ettirmeye başladı. Bunlardan biri de Galatasaray alt yapısında yetişen, A takıma kadar yükselen ancak daha sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle çıkışı kesintiye uğrayan Semih Kaya. Semih şu an 20 yaşında ve Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'da kiralık olarak forma giyiyor.

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla Bank Asya 1. Ligi takip edenlerin gözü onun üzerine çevrildi. Kartalspor'un son 3 maçında da 90 dakika forma giyen genç oyuncu, adeta yeniden doğuyor. Ergün Penbe'nin takımın başından ayrılmasından sonra Kartalspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Engin Korukır, genç oyuncusuna güvendi ve formayı verdi. Korukır, yaptığı açıklamalarda da Semih'ten memnuniyetini dile getiriyor.

Uzun boyu, ayağına hakimiyeti ve atletik yapısıyla Semih, Milli Takımımız için de umut veriyor. Genç stoperin, Galatasaray ile 2011 Mayıs ayına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Galatasaray formasıyla 3 lig, 1 de kupa maçına çıkan genç oyuncuya, o dönem takımın başında olan Bülen Korkmaz şans vermişti. Korkmaz'ın da Semih ile ilgili görüşlerini aldık.

KORKMAZ: "SEMİH ÇALIŞMAK İSTEDİĞİM OYUNCULARDAN BİRİ"

İşte efsane kaptanın, genç oyuncu ile ilgili görüşleri: "Galatasaray'da sürekli oynatmayı düşündüğüm bir oyuncuydu. Onun gelişimini sağlaması için üç tane hazırlık maçı aldım. Çünkü ilk dönemlerinde pozisyon almasında sıkıntı vardı ama bu hazırlık maçlarından sonra bu sıkıntısını büyük ölçüde giderdi. Daha sonra ise çok ilerleme kaydetti. Hatta Hamburg maçında Semih'i oynatmadığım için eleştirilmiştim ama dediğim gibi o dönemde gelişimi devam ediyordu. Daha sonra ise formayı verdim ama şanssız bir sakatlık yaşadı.

Kartalspor'daki son maçlarını ben de izliyorum. Fizik ve pozisyon anlamında kendisini çok geliştirmiş. Kaletile bir kumaşı var ve umut vaat ediyor. Kartalspor'da ilk yarıda sağ bekte zaman zaman oynatıldı ama asıl verimli olacağı mevkii stoper. Stopere geçince daha faydalı olmaya başladı. Semih her zaman çalışmak istediğim oyunculardan biridir. Galatasaray'a dönerse faydalı olur mu, bunu söylemek için ise biraz erken. Bu çalışacağı teknik direktöre de bağlı bir durum."



KORUKIR: "SEMİH G.SARAY'DA OYNAR"

Kartalspor Teknik Direktörü Engin Korukır da genç oyuncusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Korukır'ın sözleri: "Takıma bütün olarak bakıyorum ama kamp döneminde Semih çok ön plana çıktı. Hazırlık maçları ve antrenman. Stoper için çok çabuk bir oyuncu, defansın sağında ve ön liberoda da oynayabiliyor. Oyun zekası çok yüksek. Ona formayı biz vermedik, kendisi aldı, şu anki performansıyla takımın önemli oyuncularından bir tanesi. Adından çok söz ettireceğini düşünüyorum. Üst seviyede bir oyuncu. İlk yarıda çok fazla maç oynamadı, buna rağmen hiç sırıtmadı. Şu anki performansından herkes çok memnun. İnşallah bunun üzerine koyarak gider. Geleceğini çok parlak görüyorum. Burası onun hedeflediği yer değil, 19-21 yaş altı milli takımlarımız var bana göre orada da oynaması gerekiyor.

Şu anki görüntüsüyle Galatasaray'da hiç sırıtmadan oynar. Çünkü Galatasaray'ın en büyük sıkıntısı stoperde. Orta saha diye aldıkları oyuncuyu stoperde oynatıyorlar. Galatasaray'da Gökhan ve Servet var ama Semih onları forma rekabetide zorlayacak bir oyuncu. Bir alt ligde oynuyor gözüyle bakarlarsa güvenmezler ama oyuncunun performansına baklarsa formayı kapar. Arda'yı da bir sene Manisa'ya verdiler geldi Türkiye'nin en iyi oyuncusu oldu.

Korukır, 'Ergün Penbe Semih'i neden tercih etmiyordu?' sorumuza ise şu yanıtı verdi: "Hiç bir teknik adam oturduğu sandaleyi kesip yere düşmek istemez. Belki orada Serkan ve Mehmet Kahraman ikilisini bozmak istemedi. Ben ise Hamza ve Semih'i oynatıyorum. Oyuncu tercihleri hocadan hocaya fark var. Stoper mevkii olarak çok hassas bir yer, ben tercihimde ısrar edicem ve onlar da bu tercihimizin doğru olacağını ispatlayacak."



17 Şubat 2011 Perşembe - 12:24

Sporx.com

Haber: Hilmi SEVER

Hilmi Sever (hilmisever) on Twitter
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Umarım birileri bu kiralık futbolcuları izliyordur. Gidenlerin % 10 takıma girecek duruma gelse bence çok faydalı olur.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



semih-kaya.png






Bu hafta samsun maçında izledim..Kaptanları Hamza ile iyi bir ikili oluşturmuşlar,10 kişi kalmalarına savunmada hata yapmadılar 1 puan aldılar..Yanlız semih ayağın yere biraz daha sağlam basması lazım,Maç içerisinde sağa sola çok atlıyor.Dikkat etmesi lazım..Sözleşmesi bitiyormuş,Bizim yönetim kesin unutur uzatmazlar..2 sene sonra 3M verip almaya çalışırız.Seneye yerli alternatif savunma oyuncusu şart..Zan'dan falan hayır yok.​
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Bu hafta samsun maçında izledim..Kaptanları Hamza ile iyi bir ikili oluşturmuşlar,10 kişi kalmalarına savunmada hata yapmadılar 1 puan aldılar..Yanlız semih ayağın yere biraz daha sağlam basması lazım,Maç içerisinde sağa sola çok atlıyor.Dikkat etmesi lazım..Sözleşmesi bitiyormuş,Bizim yönetim kesin unutur uzatmazlar..2 sene sonra 3M verip almaya çalışırız.Seneye yerli alternatif savunma oyuncusu şart..Zan'dan falan hayır yok.



Zan gibi sakatlanan biri, sasirmam dogrusu eger yönetim istemezse, kizamam da.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Şans vermek gerek. Sonuçta altyapımızdan çıkmış sözleşmeli oyuncumuz.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Sezon sonuna daha var.Takip edilmesi lazım



Pazar günü Kartal-Diyar maçını TRT6 veriyor.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



bülent korkmaz takımda stoper yokken kewell'ı oynattı, kendisi gencecik yaşında m.denzili tarafından avrupa kupasında oynatılmıştı, gerçi günümüzde de aynı şeyler yaşanıyor, sarplar ayhanlar oynarken, cumhur, musa, a.kesim forma şansı bulamıyor.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Semih kötü bir oyuncu degildi zaten. Sadece futbolculugunda cesur yürek lakabını alan korkak bir stajerin kurbanı oldu.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Semih'in sozlesmesi 2012'de bitiyor. TFF oyuncu profilindeki oyuncu haraketleri kismina lutfen briaz daha dikkatli bakip etrafa yanlis bilgi sacmayiniz. Semih'in bitiren Bulent Korkmaz degildir bu arada 3 yildir Gokhan Zan gibi zirt pirt sakatlanip dogru duzgun oynayamamaktir yoksa gecen seneden beri bu takimda banko olabilirdi.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Sezon sonunda Kartalspor bonservisini alacak Semih'in.

Kesin bilgi,anlaşıldı bu konu hakkında.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Engin Korukır'ın açıklamalarının aksine özellikle Binali Aydın'ın Semih'in bonservisi konusunda anlaştığını biliyorum.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Bu yıl Semih'in bir çok maçını izledim ve arada görüşüyorum onunla. Bir kaç maçta sağ bek oynatıldı ve hatalar yaptı, hatta gol bile yedirdi takıma. Ama stoperde gayet başarılı maçlar çıkardı. Tokalaştığımda birşey farkettim yalnız, fizik olarak oldukça güçlü hale gelmiş.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Semih Türkiye'nin gelmis gecmis en yetenekli stoperidir. sakatliklar mahvetti cocugu. umarim kendini toparlar ve türk futbolu sonunda adam akilli bir stoper kazanir. su an bir tane iyi diyebilecegimiz stoperimiz yok. Servet, Serdar gibilerle anca durumu idare edersin.
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



hele şükür kaç maçtır kartalspor'da müthiş oynuyordu sonunda biri görmüşte sporx'de haber yapmış zaten antepe yollanması hataydı geçen sene kartala verilseydi kiralık bu sene kadroda olurdu çok büyük yetenek sakatlık sorunundan sonra eski semih kaya performansı göstermeye başlıyor bülent korkmaz döneminde hazırlık maçlarında falan sakatlığının etkisi vardı a takıma çıktığında baya eksiği vardı ama kendini çok geliştirdi bu sene kartalda o görüntüden kurtulmuş ve benim paf takımda izlediğim avrupa klüplerinin izlediği semih kıvamına gelmiş büyük yetenek kaçmaz elden umarım
 
Cevap: Gözler Semih'in üzerinde!(Semih Kaya)



Pazar günü 12.30 da TRT 6 Kartal-Diyarbakir macini verecek. Semih'i görmek isteyenlere tavsiye.
 
Cevap: Gözler Semih Kaya'nın üzerinde!



Anıl Karaer ( Adanasporda kiralık ) ve Semih sezon sonu büyük ihtimal takıma geri dönücekler. En çok beklediğim oyuncuların başında gelir Semih. Kalli döneminden beri A takıma çıkması muhtemel bir oyuncudur ve Servetten kurtuluşumuzun müjdesidir.
 
Üst Alt