Gözler Wesley Sneijder Zirvesine Çevrildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Gözler Wesley Sneijder Zirvesine Çevrildi!


5780c02467b0a96558b3f83b.jpg

Tatil için İspanya'da bulunan Sneijder, İstanbul'a gelerek yönetim ile görüşecek.


Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers'in de hazır bulunacağı toplantıya Dursun Özbek katılacak. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Sneijder'in menajeri Albers, Sampdoria ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak transferin gerçekleşmesi için Galatasaray'ın bonservis konusunda yardımcı olması gerekiyor.

İtalyan ekibi, Sneijder'in bonservisini alması halinde Hollandalı oyuncuyu transfer etmek isterken, Galatasaray yönetimi ise 1 yıl daha devam eden sözleşmeyi tek taraflı feshetmiyor. Hollandalı yıldıza yıl sonuna kadar olan alacakları konusunda pazarlık teklif etmeye hazırlanan Galatasaray, Sneijder'in bonservissiz transfer olmasına sıcak bakmıyor.

Her fırsatta Türkiye'de futbol oynayıp Galatasaray forması giymekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Sneijder'in toplantıdaki tavrı, takımdaki geleceği için belirleyici olacak. Başkan Dursun Özbek, toplantıda Sneijder'e teknik direktör Igor Tudor'un gelecek sezon planları arasında kendisine yer vermediğini ileterek, kendisine bugüne kadar sarı kırmızılı kulüp için verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmesi bekleniyor.

NTV Spor
 
Son düzenleme:
Ne zaman görüşecekler bir de bunu öğrenebilseniz gazeteci olabilirsiniz.

Ha bir de unutmadan sözleşmesini uzatırken Dursun Sneijder ile ilgili planlarımız futbolu bıraktıktan sonrasını da kapsıyor demişti. Yalan dolanı bırakmadan büyük başkan olamazsın.
 


Başkan Dursun Özbek, toplantıda Sneijder'e teknik direktör Igor Tudor'un gelecek sezon planları arasında kendisine yer vermediğini ileterek, kendisine bugüne kadar sarı kırmızılı kulüp için verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmesi bekleniyor.

NTV Spor​


Gerçekten Tudor bu kadar açık ve net bir şekilde Sneijder'i istemediğini söyledi mi yoksa pislik bir muhabirin adice bir haberi mi!​
 
Üst Alt