Göztepe Bank Asya 1.ligde | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göztepe Bank Asya 1.ligde


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta en yakın rakibi Bandırmaspor’un 4 puan önünde, 68 puanla lider olan Göztepe, yarın kendi evinde oynayacağı Çankırı Belediyespor maçını galip tamamlaması halinde, diğer sonuçlara bakılmaksızın, ligin bitimine bir hafta kala doğrudan Bank Asya 1. Lig’e yükselecek.



Rakibiyle ilk yarıda deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kazanan Göztepe, Çankırı Belediyespor’u yenmesi durumunda 2003-2004’te veda ettiği lige dönecek.



Avrupa kupalarında yarı final oynayan ilk Türk futbol takımı olma özelliğini taşıyan Göztepe, 2002-2003 sezonunda Süper Lig’e veda ettikten sonra yer aldığı liglerden her yıl bir kademe düşerek amatör kümeye kadar inmiş, 2007-2008’de TFF 3. Lig’e yükselme müsabakalarında başarılı olamamış, ancak 2008-2009 sezonunun başında Aliağa Belediyespor’un isim haklarını alarak, TFF 3.Lig’de mücadele etmeye başlamıştı.

O sezon TFF 2. Lig’e çıkmayı başaran sarı-kırmızılı ekip, geçen yıl TFF 2. Lig Yükselme Grubu’nda mücadele etmesine rağmen Bank Asya 1. Lig’e yükselememişti.



Karşılaşma öncesinde bugün kahvaltıda bir araya gelen Göztepeli futbolcular ve teknik heyetin neşeli ve moralli oldukları bildirildi.



Öte yandan yarın saat 15.30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak Göztepe-Çankırı Belediyespor maçı öncesinde stat gişelerinde bilet satışının saat 11.00’den itibaren başlayacağı, stat kapılarının ise saat 13.00’te açılacağı belirtildi.



Kaynak: Milliyet
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Biletlerin %90'ı satılmış. İzmir'de oturduğum yıllarda, hatay semtindeydik. Göztepe tribünün en önemli semtlerindendir. Benim için yeri başkadır.
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Mahmut Özgenerde maçı izlemeye gelecekmiş..Ordu maçından sonra maçı takip etmeyi düşünüyorum.Tv vermeyrcek sanırım..
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Sonunda ¨be göztepe sonunda isyan ettiniz :tiphat:



göztepe isyan marsi

[video=youtube;EwP4hUkrA74]https://www.youtube.com/watch?v=EwP4hUkrA74[/video]
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Türkiyeyi avrupa kupalarında fenerden daha iyi bir şekilde temsil etmiş bir takımı Süper Ligte görmek isteriz.
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Umarim taraftarlari eskisi gibi ateslidir, eskiden neydi be Göztepe deplasmani, saglam çikmak mümkün müydü ?
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Süper Lig'e bekliyorum artık ya. İzmir'li değilim ama içimde bi Göz-Göz sempatizanı var :D
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Allah korusun ama seneye kesin çok olay çıkar KSK-GÖZTEPE maçında. Yıllardır karşılaşamıyorlar. Birbirlerini çok özlediler. İnşallah ölüm olmaz. Çünkü o bile olmuştu aralarında
 
Cevap: Göztepe şampiyonluk için sahada



Bugün hem KSK nin hem Göztepe nin maçları var.Biri Atatürk ,diğeri Alsancak stadında taraftarlar birbirleriyle karşılaşırsa fena şeyler olabilir.
 
Üst Alt