Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: "Jahovic'in ayrılması iyi oldu!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil: "Jahovic'in ayrılması iyi oldu!"


Mehmet Sepil: Jahovic'i gönderdim çünkü...



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, takımın en iyi oyuncularından olan Adis Jahovic'in Konyaspor'a transferini değerlendirdi.

mehmet-sepil-yilmaz-vural-11-5.jpg


Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adis Jahovic'in takımdan gitmesini her Göztepeli gibi kendisinin de istemediğini söyledi.

Jahovic'in son 1,5 sezonda takıma büyük katkı yaptığını kaydeden Sepil, şöyle konuştu:
"Kendisiyle Kayserispor maçından sonra görüştük, istediklerinde ısrarlıydı. Mevcut sözleşmesinin 2,5-3 katı bir kontrat talebi vardı. Ben, 'Yıl sonunu bekleyelim, sana ekstra prim verelim.' diye teklif ettim. Her başarılı oyuncunun kontratını değiştirseydim, her oyuncu benimle tekrar görüşme hakkına sahip olacaktı. Böyle bir şey yapamazdım. Jahovic'in bizden ayrılması hem onun için hem bizim için iyi oldu diye düşünüyorum. Konyasporlu yöneticiler ilk olarak benimle temasa geçtiler. Şartlarda anlaştık ve transfer gerçekleşti. Jahovic'in kalmasının Göztepe'ye fayda getirmeyeceğini düşündüm, ayrılmasının daha iyi olacağına karar verdim."

Jahovic'in Atiker Konyaspor'a transferinden dolayı 1,5 milyon avro bonservis ücreti aldıklarını belirten Sepil, sözleşmesinin bitimine 4 ay kala bunun iyi bir bedel olduğunu vurguladı. Demba Ba transferini Jahovic'in gitmesinden dolayı yapmadıklarını kaydeden Mehmet Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bu sezon için Demba Ba gibi bir transferi yapabileceğimizi düşünmüyordum, bu seneki planlarımızda yoktu. Kendisiyle geçen hafta başından beri telefonla uzun uzun konuştum. Futbola dönmek istediğini ve Göztepe ile çalışmak istediğini gördüm. Bu bizim için bir fırsattı. Kendisi çok kariyerli bir futbolcu. Daha önce söylediğim gibi sadece oyuncu aldık diye bakmıyorum."Başkan Sepil, Demba Ba ile yaptıkları anlaşmanın performansa dayalı olduğunu, kendisiyle daha uzun zaman devam etmek istediklerini bildirdi.

CNN TURK
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Jahovic bizim yasin ile aynı kafadaymiş.

Yasin'de. Üstüste iki gol atınca hemen yeni sözleşme ve zamn istiyordu.
Göztepe başkanına helal olsun blofü yememiş ve üstüne tekmeyi basip para kazanmış.
Bizim iş bilmez yöneticiler ise yasini 3 senedir kadro dışı bırakıp bırakıp afetmekten başka bir şey yapmadı.
Şimdi birde sözleşme uzatıp tüm yerli çöplere;"gitmeyin bir yere oturun yatarak paranızı kazanın" mesajı verir.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
 
Başkan gibi başkan. Göztepe'ye sportif direktör olarak da BJK'yi yeniden yapılandıran adamı getirirse takımı yavaş yavaş gençleştirir. Büyük bir aksilik olmazsa Göztepe baya bir süre iyi gider.
 
İki taraf da hakli lakin Goztepe de Ghilas ve Demba ba Jahovic etkisi yaratamaz Jahovic te Konyada basarili olamaz bu yuzden malca ve zamansiz oldu bu ayrilik.
 
İki taraf da hakli lakin Goztepe de Ghilas ve Demba ba Jahovic etkisi yaratamaz Jahovic te Konyada basarili olamaz bu yuzden malca ve zamansiz oldu bu ayrilik.

İşin şakası bir yana, Sepil net haklı. Sene başındaki hedef kümede kalmaktı, o da gerçekleşti zaten. Kazandığının 3 katını istemek nedir? Hepsine istediğini verince batıyor işte kulüpler. Bak Karşıyaka'ya hala Gökhan Ünalların, Makukulaların bedelini ödüyoruz.

Sene sonunda bulursunuz bir Jahovic daha. Gidin Polonya ligine, Slovakya, Avusturya ligine falan 500 tane vardır.
 
Üst Alt