Göztepe Cenk Gönen’i İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göztepe Cenk Gönen’i İstiyor!


cenk-gc3b6nen.jpg

Eray İşcan'a TFF 1. Lig takımlarının talip olmasının ardından Cenk Gönen'i de Süper Lig'in yeni ekibi kadrosua katmak istiyor.


Galatasaray‘da yedek kalecilere talipler var. Dün Eray İşcan‘a TFF 1. Lig’den bazı takımlardan teklif yapıldığı haberleri gelmişti. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre Galatasaray’ın bir başka file bekçisi Cenk Gönen‘e de Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe talip oldu.

Günay Güvenç ile rekabete girebilecek bir kaleci arayışında olan İzmir ekibinin ilk tercihinin altyapısından yetişen Cenk olduğu ve iki sarı-kırmızılı kulübün de yakın zamanda masaya oturacağı ifade edildi. Bu transferdeki tek sorun ise Cenk Gönen’in bonservis bedeli…

Gamaspor
 
muslera'ya bir şey olsa eray mı geçecek kaleye ?
satılması hatadır zaten yerine kimseyi de bulamazlar buldukları da gelmez.
 
Cenk Goztepe icin iyi bir secenek,gitmeli bence,ayrica Eray da gitsin zaten.hatta kovulsun. Biz de Muslera'nin arkasina biri yasli tecrubeli digeri genc yetenek iki kaleci alirsak tadindan yenmez diyorum birden aklima dursun geliyor..

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ha bu oynamis ha Eray. Fark etmiyor, ikisi de mala bagliyor sahaya cikinca.

Eray üstüne gelen topu bile tutamiyor bu ise 40 metreden gol yiyor. Hep jeneriklik gol yedi bu herif bizdeki oynadigi maclarda. Asirtma mi dersin 40 metreden sut mu dersin ne ararsan var.

Bizim eskilerden Aykut Ercetini geri getirelim en az bu ikisi kadar oynar.
 
Üst Alt