Göztepe, Sabri Sarıoğlu Transferini Resmi Olarak Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göztepe, Sabri Sarıoğlu Transferini Resmi Olarak Açıkladı


1259575_c4b58e1df6d0f06f28f99e4631a0b089.jpg

Göztepe, Galatasaray'dan ayrılan Sabri Sarıoğlu'nu açıkladı.

Göztepe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Son olarak Galatasaray forması giyen Sabri Sarıoğlu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladık.

26 Temmuz 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Sabri Sarıoğlu altyapısında forma giydiği Galatasaray ile 2001 yılında sözleşme imzalayarak profesyonel futbol hayatına başladı. Takip eden 15 yıl boyunca Galatasaray forması giyen Sabri, burada 479 maçta forma giyerken 6 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa Şampiyonluğu olmak üzere 15 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Çeşitli yaş kategorilerinde toplam 151 kez milli formayı giyen Sabri Sarıoğlu'nun kariyerinde 44 A Milli Takım tecrübesi bulunuyor."

Daha önce Kayserispor'la da görüşen tecrübeli savunma oyuncusunun sarı kırmızılı ekibi tercih etmesinde eşi Yağmur Sarıoğlu'nun büyük etkisi olduğu öğrenildi. Özel bir havayolunda pilot olarak görev yapan Yağmur Sarıoğlu'nun Kayseri'ye gitmek istemediği ve eşine Göztepe ile anlaşmasını istediği öne sürüldü.

Eşinin ikna çabaları sonucu Kayserispor ile görüşmelerini donduran deneyimli sağ bek, dün akşam Alaçatı'da bir araya geldiği Başkan Mehmet Sepil'le her konuda anlaştı.
 
Son düzenleme:
balta'yi da yollayak Göztepe'ye. hem Göztepe için iyi olur hem de bizim kadro açılmış olur. beraber takılırlar izmir gecelerinde
 
Üst Alt