göztepe taraftarı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

göztepe taraftarı


Memleketim olan karamürselde uA karamürselli arkadaşlarım maça giderken yolda otobüse pusu kurup taşlı saldıra bulunmuş bu şeref yoksunları


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
.
54741dc1211a60e5e0b19069e9a7b8ae.gif
 
Adamlar hemşehrisi sayılan memleketlerindeki sıradan basit bir kebapçının adına tempo tutmuşlar ne var bunda?


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
dün akşam epey sesleri duyuldu stadyum dolu olmasına rağmen

bizim tribünlerin acizligi. bi kale arkaları düzenli destek veriyor. yeri güzel olmasına ragmen dogu veya batıda maç izlemeyi sevmiyorum benim bagırmam lazım. dünkü macta seni sevmeyen ölsün sarı kırmızı şampiyon cimbom dışında koca maç benim oldugum yerden neredeyse ses çıkmadı. adam gibi üçlü bile çekemedik tribünler arasında bi uyumsuzluk var.
 
Son düzenleme:
Dün çok güzel desteklediler takımlarını. Fenerbahçe taraftarı da çok güzel desteklemişti. Ben böyle güzellikleri seviyorum. Göztepe taraftarı maça girerken otobüslerde çok artistlik yaptı, bizimkileri tahrik etmeye çalıştı. Allahtan polis izin vermedi bebelere. Statta bizim taraftarlar ise UltraAslan tarafı tutturuyor bir türkü, kendi halinde maç bitene kadar sürdürüyor. Diğer tribünler ise kendi halinde bazen ıslık bazen yuhh çekiyor. Göztepe ve FB taraftarının sesinin çok fazla çıkması bizim tribünlerin uyumsuzluğu, bir bütünlüğünün olmamasından. Sene başından beri sadece dün bir kere uyum sağladılar. (Onda da İmparator Fatih Terim, Sabri Sarıoğlu ve Sarı-Kırmızı Şampiyon Cimbom kısmında.)
Yıllardır yazmıyordum forumda. Siftahı yaptım uzun bir aradan sonra.
Üyelik tarihim 19.03'müş. Bu ne yaaa. Lanetlenmişim. Hiç hoşlanmadım bu durumdan.
 
Son düzenleme:
Üst Alt