Göztepe Taraftarıyla Buluştu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göztepe Taraftarıyla Buluştu


Forumda konusu açılmamış, çok güzel bir hikayesi vardır. İzmir dışındakiler pek bilmez bu hikayeyi. Karşıyakalı olarak anlatmak istiyorum, türk futbol tarihinin en duygulu hikayelerinden biridir benim gözümde, aynı zamanda anlatacağım marş da türk futbol tarihinin en güzel marşıdır.

Göztepe 2000'den sonra 5 senede 4 küme düştü. Neredeyse amatör lige düşüyorlardı. 2005 yılında isyan marşı adında bir marş çıkardılar. Marşta "Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz." sözleri vardı. Yaklaşık 12 yıldır Göztepeliler bu marşı söylüyor İzmir'in her yerinde. İzmir'de yaşamayan içinde bulunmadığı için anlayamıyor doğal olarak. Hepsinin tek hayali çıktıkları ilk süper lig maçının santrasında bu marşı söylemekti. Dün akşam ilk süper lig maçına çıktılar 14 yıl sonra, söz verdikleri gibi ıssız kuytu köşelerden dönüp 12 yıldır kurdukları hayali gerçekleştirdiler. Aşağıda da santranın videosu var, insanın tüylerini diken diken ediyor. Başta da belirttiğim gibi fanatik olmasam da Karşıyakalıyım ama Göztepe bu saygıyı gerçekten hak ediyor. Forumda konusunu göremeyince de açmak istedim.



YouTube
 
Hayırlı olsun. Bir daha hiç düşmez ve şampiyonluğa oynayacak yıllar Göztepe'yle olsun. Umarım Karşıyaka da gelir.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Futbol taraftarla güzel Osmanlı,Gençler gibi takımlar düşüp Karşıyaka,Sakarya,Adana Demir gibi takımlar da gelse keşke
 
isyan marşı iyi hoşta göztepe nereden dönmüş tam olarak aliağa petkimsporu satın alarak dönmüş mü oluyorsun yani bu dönüş ise ankaragücünün yaptığı ne o zaman? taraftarı efsanedir lafımız olamaz ona ama bu göztepe romantizmi fazla abartılıyor.
 
Bir Karşıyakalı Tebrik etmekte bize düşer. "Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz." dediler ve sözlerini de tuttular helal olsun demekten başka denecek bir şey yok.

"ARTIK İZMİR'DE SOKAK KAVGALARI YERİNE BAŞARILAR KONUŞULMALI"
 
KSK iflas ediyormuş Berkan aslı var mı ? Şahsımı derin üzüntülere gark eden bir gelişme olur açıkçası.

Evet maddi durum çok kötü. Doğru düzgün transfer yapılamadı. Paralar ödenmiyor, gelir yok. Adam gibi yönetim yok. Futbolda zaten yıllardır leş gibi bir yönetim söz konusu.

Baskette bile eski topçulara olan 650bin dolarlık borç nedeniyle transfer yasağı vardı. Anlaşıp 3'e böldürdüler o sayede FIBA, yeni transferlerin ön elemede oynamasına izin verdi. İlk taksiti de Selçuk Yaşar'dan almışlar yine borçlar için. Ama ekstra bir para değil şimdi oyuncuların ilk taksitlerini Pınar ödemeyecek kombinelerden falan ödemeye çalışacaklar. Muhtemelen beceremeyecekler bu sefer bu seneki adamlara borç olacak. Borç hiç bitmeyecek yani. Her sene aynı terane. Transfer yasakları falan. 6 yabancı hakkından 5'ini kullandık. 6. Yabancıyı bile alamadık. Bu arada FIBA diyorki eski borçların taksitlerini ödemezseniz sezon ortasında sizi FIBA CL'den şutlarız. Yabancıların borcunu hallettik derken cuma günü Soner Şentürk dava açmış alacaklarından dolayı az kalsın FIBA ön elemeye almıyormuş, Soner'e yalvar yakar şikayeti geri çektirtmişler de şutlanmaktan kurtulduk.
 
Üst Alt