Göztepe'de Hedef Ahmet Oğuz | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Göztepe'de Hedef Ahmet Oğuz


Spor Toto Süper Lig'de sezonunu Galatasaray maçıyla tamamlayan Göztepe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Daha önce küme düşen Osmanlıspor'dan kanat oyuncu Umar Aminu ve Aytemiz Alanyasporlu sağ bek Lamine Gassama'yı listeye alan sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği'nde görev yapan Ahmet Oğuz'u kadrosuna katacağı öğrenildi. Gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek Başkent ekibiyle 2021 yılına kadar mukavelesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılıların, yakın zamanda transferi resmileştireceği bildirildi. İlk etapta defansın sağına Gassama'yı düşünen Göztepe'nin Senegalli'nin yıllık 900 bin euro istemesinin ardından transferi askıya aldığı ve Ahmet Oğuz'a yöneldiği bildirildi.

SÜPER LİG BEREKETİ

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında şampiyon olan Galatasaray'a evinde 1-0 yenilerek sezonu 6'ncı sırada bitiren Göztepe sergilediği başarılı performansla alkış toplarken, kasasını da doldurdu. Tam 14 yıl sonra Süper Lig'de mücadele eden sarı-kırmızılılar ilk senesinde 100 milyon TL'ye yakın gelir elde etti. Yayın havuzundan ayak bastı parası olarak 31 milyon TL almaya hak kazanan Göztepe, 13 galibiyetten 32, 10 beraberlikten de 12.5 milyon TL kazandı. Ligi ilk 6'da bitiren İzmir ekibi sıralama payından da önemli bir gelir elde etti. Sıralama priminden 7 milyon TL civarında pay almayı garantileyen Göztepe, Spor Toto ve sponsorluk gelirleriyle Süper Lig'de 2017-18 sezonunu oldukça bereketli geçirdi.

DHA
 
Çok iyi hamle yapmış şerrolar,Gassama süper ligin gümüş kadrosunun sağ beki olur kim kaparsa Ana. klüpleri için iyi hamle olur
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gassama bence de iyi adam , ahmet oguz ise davranislari kontrolsuz bir arkadas

O riske girilmez .

Goztepenin savunmaya takviye yapmasi sart , kosanovic denen yeteneksiz o maci kazanmamizin birinci sorumlusuydu onlar adina
 
ahmet oğuz ve uğur çiftçi'nin menajerleri tebriklik. Bu kadar vasat oyuncuları 2-3 senedir zorla bir takıma kakalayacaklar.
 
Üst Alt