GS Bonus Kart | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GS Bonus Kart


GS Bonus Card geliyor



Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlarına özel ''GS Bonus Card'' projesini hayata geçiriyor. DenizBank ve Garanti Bankası işbirliğinde sunulacak kartın tanıtımı 17 Kasım Salı günü İstanbul'da yapılacak.



Basın toplantısına Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kulüp başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş'in katılacakları bildirildi.



Toplantıya ayrıca, ''GS Bonus Card''ın reklam filminde rol alan Galatasaraylı futbolcular ile teknik direktör Frank Rijkaard'ın da katılacakları açıklandı.



Kaynak : AA



Kredi Kartını almak istemeyen ya da kullanmayanlar yeni yıldan sonra ön ödemeli kart çıkacak ondan alıp aslantepe gidebilirsiniz...



Bilmeyenler için ön ödemeli kart;



Ön ödemeli kartlar, banka hesabına bağlı değildir ayrıca kredi kartlarında olduğu gibi bir kredi limiti bulunmaz. Kartın üzerine yüklenen tutar kadar harcama yapılabilir. Aynen bir banka kartı veya kredi kartı gibi ödeme kartıdır. Kartın üzerinde kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik numarası bulunur. Visa/ mastercard kart kabul eden tüm işyerlerinde bu kartları kullanabilirsiniz.



Kontörlü cep telefonu gibi ...
 
Cevap: GS Bonus Card



hayirlisi olsun



yeni stadda kullanilacak tek kredi karti bu olacak.



para yerine card olayi iyi oldu.
 
Cevap: GS Bonus Card



GS Bonus Sahada, Taraftar Ayakta !..



Galatasaraylı taraftarlara pek çok ayrıcalık sunan ve dünyada ilk olan özelliklere sahip GS Bonus Card’ın kazançlı dünyası, Galatasaray Spor Kulübü ve proje ortakları DenizBank ile Garanti Bankası’nın ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısı ile tanıtıldı.



Four Seasons Otel'de yapılan basın toplantısına Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş ile Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin’in yanı sıra; GS Bonus reklam filminde rol alan Galatasaraylı futbolcular ve Teknik Direktör Frank Rijkaard’la Yardımcı Teknik Direktör Johann Neeskens de katıldı.



GS Bonus Card için DenizBank ve Garanti Bankası ile 4 yıllık bir anlaşmaya imza atan Galatasaray, 4 yılda 1 milyon kart sayısına ulaşmayı hedefliyor. 1 milyon kart ile Galatasaray yıllık 35 milyon TL gelir elde edebilecek.



Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 farklı kart tipi ve 2 ayrı kart görseli bulunan GS Bonus, Bonus Card’ın mevcut bütün özelliklerini taşıyor ve kart sahipleri Bonus’un tüm kampanyalarından yararlanabiliyorlar. Master Card Paypass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine de sahip olan GS Bonus Card, 35 TL ve altındaki ödemeleri bozuk para taşımadan, hızla ve güvenle gerçekleştirmeye imkan veriyor.



GS Bonus Card’ın sunduğu ayrıcalıklar dünyasına girenler;

• Galatasaray Profesyonel Futbol Takımını’nın, Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupasını kapsayan tüm iç saha maçlarına, biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip oluyor,



• GS Store’larda sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabiliyor; ayrıca 100 TL’lik alışverişlerine anında 20 TL Bonus ve 8 taksit imkanına kavuşabiliyor,



• Çekilişlerle, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı özel organizasyonlara katılma hakkına sahip oluyor, oyuncularla tanışma, oyuncularla birlikte özel tribünde maç izleme, yurt dışı maçlara takım uçağı ile seyahat etme, imzalı formalar, antrenmanları izleme, oyuncularla yemek vb. gibi birçok rüya hakaları kazanma fırsatları.



• İçinde GSMobile, GS bilyoner ve GS TV’nin de yer aldığı Galatasaray dünyasına özel tüm kampanyalardan öncelikli ve indirimli olarak faydalanabiliyor,



• Galatasaray Dergisi'ne indirimli abone olabiliyorlar.



GS Bonus, Dünyada Bir İlke İmza Atmaya Aday

Türk Telekom Arena stadyumunun açılışı ile birlikte GS Bonus Card, dünyada ilk olan bir uygulamayı da başlatacak. Stadyumun hizmete girmesinin ardından, Galatasaray Futbol Takımı’nın burada oynayacağı resmi maçların biletleri GS Bonus Card’lara yüklenirken, stadyuma girişler kart ile yapılacak. Aynı zamanda Galatasaray taraftarları temassız ödeme özelliğine sahip kartları ile 35 TL ve altındaki ödemelerini bozuk para taşımadan ve beklemeden yaparken, stad içinde de pek çok özel fırsattan faydalanabilecekler.



Dünyanın her yerinde kullanılmasının yanında Türkiye’nin en geniş üye iş yeri ağında ek bonus kazandırıp taksit imkanı sunan Galatasaray Bonus Card’a sahip olmak isteyen taraftarların cep telefonlarından GSBONUS yazıp, 5110’a kısa mesaj atmaları yeterli olacak. Ayrıca, DenizBank ve Garanti Bankası şubeleri ile her iki bankanın internet şubeleri ve çağrı merkezleri üzerinden de başvuru yapılabilecek.



Bundan sonraki adım Ön Ödemeli GS Bonus

Kredi kartından sonra 2010 yılının ilk çeyreğinde GS Bonus ön ödemeli kartın çıkartılacağı bilgisinin paylaşıldığı toplantıda böylece dileyen tüm Galatasaray taraftarlarının GS Bonus dünyasına adım atabileceği müjdesi de verildi.



Başkan Adnan Polat, bu proje için 6 aydır devam etmekte olan çalışmalara katılan ve emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında Türkiye nüfusunun %86'sının futbol ile ilgilendiğini ve bir takım tuttuğunu belirterek "bu hesaptan yola çıkarak Türkiye'de yapılan kamuoyu anketlerinde %35 ila %40 oranında taraftar ile Galatasaray en çok taraftara sahip kulüp olarak görünüyor. Biz 1 milyon hedef ile 25 milyon taraftarımızın %4'ünü hedef olarak koyduk. Taraftarımızdan bu kartı alarak bize destek olmalarını bekliyoruz. Avrupa arenasıda bizden başarı bekleniyor. Yarıştığımz takımların, rakiplerin futbol bütçeleri 200 ila 300 milyon dolar civarında, bizin futbnol bütçemiz ise 50-60 milyon dolar civarında. Kısacası rakiplerimizin bütçelerinin 4-5'te 1'i . Bu oranı düşürmek zorundayız. Başarı için taraftarımızın desteğinin artması gerek. Daha önce de söylemiştim. Biz bu kart ile biz kulüp olarak taraftarımıza pası attık, golü onlar atacak" dedi.





Basın toplantısında konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan şunları söyledi; “Galatasaray alanında Türkiye’nin en değerli markasıdır. Bağımsız kuruluşlar tarafından yapılan tüm araştırmalar ve saha bulguları Türkiye’de en fazla taraftar grubuna sahip kulübün Galatasaray olduğunu göstermektedir. Bu büyük potansiyeli harekete geçirmek üzere bu yıl GSMobile, GSTV, GSBilyoner gibi birçok öncü markayı taraftarlarımıza sunduk, bu markaları yaratırken seçtiğimiz iş ortaklarımız Galatasaray’a yaraşır şekilde hep alanında lider ve güçlü kuruluşlar oldu. Kulübümüzün ticari markalarını sunarken temel felsefemiz taraftarlarımızın kullanım alışkanlıklarını değiştirmeden en kaliteli hizmet ve ürünü hiçbir ek maliyet yaratmadan sunabilmek üzerine idi. Bu yaklaşımımız, iş ortaklarımızın da desteğiyle GSBonus projemizde de temel felsefemizi oluşturdu. Bu sayede taraftarımızdan değil, iş ortaklarımızla olan anlaşmalarımızdan gelir elde edecek markaları ortaya çıkardık. GSBonus’ta hedefimiz 4 yılın sonunda 1 milyon Galatasaraylı’yı GSBonus Card sahibi yapmak. Bu bizim için hayal olmayan çok rasyonel bir tahmin. Türkiye’nin en avantajlı kart dünyası Bonus’a Galatasaray avantajlarını ekledik ve büyük Galatasaray taraftarının ruhunu ve aşkını da bu kartın içine yüklemek istiyoruz. Endüstriyelleşen spor dünyasında, Avrupa’nın en büyük kulüpleri arasında ön sırada olma hedefimizi güçlü finansal yapı ve sürdürülebilir gelir kaynakları ile yakalayabiliriz’’

GSBonus’un yenilikleri ve sunacağı avantajlarla ilgili de bilgiler veren Şardan sözlerine şöyle devam etti; ‘’Yeni stadımızın açılışı ile birlikte, dünyada ‘ilk’ olacak bir uygulama hayata geçecek, stadyuma girişler için sadece GSBonus kullanılacak ve Galatasaray Futbol Takımı’nın kendi sahasındaki tüm maçlarına ait bilet ve kullanıcı bilgileri, temassız ödeme özelliği ile birlikte GS Bonus Card’lara yüklenecek. Böylece taraftarlarımıza daha kolay ulaşabilecek ve onlara daha iyi hizmetler sunabileceğiz. Yine temassız kart özelliğine sahip olacak ‘Prepaid (ön ödemeli) GS Bonus’ ise, 2010 yılının ilk çeyreğinde taraftarlarla buluşacak.’’



DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, GS Bonus işbirliği ile ilgili olarak şunları ifade etti, “GS Bonus Card ile sadece dünyada ilkleri barındıran bir projeyi hayata geçirmiş olmuyor; Türkiye’nin üç büyük markası, Galatasaray, DenizBank ve Garanti Bankası olarak ortaya koyduğumuz sinerji ve işbirliğiyle, sektörde örnek bir modele de imza atıyoruz. Bildiğiniz gibi DenizBank olarak, 2002 yılında Garanti Bankası ile gerçekleştirdiğimiz Bonus Card anlaşması çerçevesinde, bir başka bankanın kredi kartı markasını kendi bünyesine taşıyan Türkiye’deki ilk banka yine biz olmuştuk. Türkiye’nin en sevilen ve en güçlü kredi kartı markalarından olan Bonus’un DenizBank’ın bu pazardaki gücünü artırma yönünde büyük katkıları oldu. Bu başarılı uygulamanın ardından bizi başka bankaların da takip ettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün sizlere tanıttığımız GS Bonus Card’ın da, sarı kırmızlı renklere gönül veren taraftarlarca kısa sürede benimsenerek, hedeflenen rakamlara kısa sürede ulaşma başarısı göstereceğine eminim. Bugüne kadar gerek spor kulüplerimize, gerekse ülkemizde sporun gelişimine katkı sağlayan stadyum ve benzeri altyapı projelerine en büyük finansal desteği sunan Bankamız adına, GS Bonus’un tüm Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.”



Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, “Garanti Bankası olarak, kendimizi spora yakın hissediyor, basketboldan futbola, binicilikten yelkene, kayaktan golf ve tenise sporun birçok dalına destek veriyoruz. Spora duyduğumuz sevgi ile asıl faaliyet konularımızdan ödeme sistemlerini bir araya getirdiğimiz taraftar kart uygulamaları bizi heyecanlandırıyor. Bu konuda yaptığımız son çalışma olarak Galatasaray Bonus Card’ı sunmaktan mutluyuz. Galatasaray Bonus Card için çok farklı bir uygulamaya imza atarak, dünyada ilk olarak bileti de ödeme sistemlerine adapte ediyoruz. Böylelikle stadyumlardaki para kullanımını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Stadyumlarda da kısa süre sonra nakit kullanımına son vereceğiz. Garanti Bankası olarak nakdi ortadan kaldırma amacımıza bir adım daha yaklaşacağız. Bu çalışmada, 2002 yılında başladığımız işbirliğiyle Bonus Platformu’nun ilk üyesi DenizBank ile çalışmaktan çok mutluyuz. Galatasaray Bonus Card, tüm Galatasaraylılara hayırlı olsun.” dedi.



Daha sonra GS Bonus için hazırlanan reklam filmleri gösterildi. Nonda-Keita, Servet-Gökhan ve Emre Aşık-Leo Franco'nun rol aldığı reklamlar salonda bulunan medya mensupları ve konuklar arasında büyük ilgi topladı. Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard da sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu kaydeden Rijkaard, GS Bonus kartı ile taraftarların da kulüplerine destek olması gerektiğini söyledi ve "Ben zaten daha önceden GS Bonus Kartımı aldım" dedi. Reklam filmlerini büyük bir ilgi seyrettiğini ve şaşırdığını söyleyen Rijkaard espri yaparak "futbolcularımın futbola ilişkin yeteneklerini zaten biliyordum. Reklamlarda oyunculuk ve dans yeteneklerini de görmek bizim için şaşırtıcı oldu. Özellikle Leo'nun Türkçesi çok güzeldi" dedi.



Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

GS Bonus Sahada, Taraftar Ayakta !.. - 17.11.2009 12:16 (GSBONUS) / Galatasaray.org
 
Cevap: GS Bonus Card



Avantajlı olmuş, normal kredi kartı yanında sağladığı avantajlar nedeniyle kullanılması hem kulube hem kart sahibine yarar sağlayacak...



Zaman kaybetmeden başvuru yapmak lazım...
 
Cevap: GS Bonus Card



Sisteme daha dahil olmamış GS Bonus 1-2 gün içinde açılacakmış bankadan böyle dediler bana...
 
Cevap: GS Bonus Card



Reklam filmleri mükemmel olmuş. Kahkaha attım hepsinde. Ama en iyi dans performansı Nonda ile Gökhan Zan'ın. Haklarını teslim edelim. Kewell ve Arda'lı bir tane bekliyorum kendi adıma.



Fikir, çekim, oyunculuk hepsi süper olmuş. Ellerine sağlık bu işi yapanların ve oyuncularımızın.
 
Üst Alt