GSC Futbol Başlığı - Sayfa 240 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru: "Tudor görevde kalsaydı Galatasaray'a transfer olacak mıydın?"

Seleznyov: "Tabi ki. Galatasaray'a transfer olacaktım. Son güne kadar teklif bekledim ama gerçekleşmedi."
 
2-0 kaybedilen Atletico Madrid maçının ardından oyuncuları sert sözlerle eleştiren Sporting Lizbon Başkanı Bruno Carvalho, kendisine Instagram üzerinden cevap veren 19 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Kadro dışı bırakılan futbolcular: Rui Patricio, Coentrao, Ristovski. William Carvalho, Battaglia, Bruno Fernandes, Piccini, Palhinha, Coates, Acuna, Gelson, Podence, Bruno Cesar, Montero, Bryan Ruiz, Ruben Ribeiro, Rafael Leao, Doumbia, Wendel.
 
DaLG5XhWAAEIqkg.jpg


DaLG3t2W4AAxOSw.jpg
 
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan: "Çağlar için Manchester United devrede. İngiltere'ye gittiğimde benden bilgi istemişlerdi. Bizi yetiştirici kulüp olarak tanıdılar. City ve United ile ilişkilerimiz var."

Seyit Mehmet Özkan: "Çağlar ve Cengiz'den kazandığımız paralarla yaşıyoruz şu anda. Freiburg şu anda bizim 2 oyuncumuzu izliyor. Onlarla daha transfer ilişkilerimiz oluyor."

Seyit Mehmet Özkan: "Bu sezon Süper Lig'e çıkmayı istemiyorum. Hakikaten bizim için erken olur."

Seyit Mehmet Özkan: "Millet çok az çalışıyor. Ben beğenmiyorum kardeşim. Yabancı çocuklar bizden daha çabuk oynuyor. Bizim çok eksiğimiz var çalışmak zorundayız."

Seyit Mehmet Özkan: "Berke için Avrupa'dan 5 büyük kulüp şu an bizimle iletişimde. Eğer 1. tercihlerini alamazlarsa Berke'yi alacaklar. 3 milyon Euro + sonraki satıştan yüzde 30 pay istiyoruz."
 
UEFA Başkanı Ceferin: "Galatasaray, PSG ve Milan'ı inceleyen komite bağımsız. Bu nedenle yorum yapamam. Umarım bu kulüplerle sorun yaşanmaz." (Marca)
 
Seyit Mehmet Özkan: "Yarın sabah Freiburg maçına gideceğim. Ardından Chelsea-Liverpool maçına geçeceğim. İkisine de futbolcu satacağım."

Seyit Mehmet Özkan: "Çağlar, Arsenal'e gitmek üzere. Transfer olduğu zaman oradan da para kazanacağız."

Caglar Arsenal muthis 1 transfer olur ama daha yeni teknik direktoru belli olmadan isi bitirmezler
 
Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan: "Çağlar Söyüncü, Arsenal’le anlaşmak üzere. Arsenal bizden genç takım bilgilerini istedi"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan: "Erce, Barış Alıcı ve Berke’nin 3’ünü birden Avrupa'ya satmak için görüşmeler yapıyoruz."
 
Caglar zu Arsenal cok guzel olur

Altinordu bence de topcularini bizlere satmaktansa direkt Avrupa'ya satsin bir sonraki satistan kar yuzdesi maddesiyle

Turk futboluna katkilarindan odulu Altinordu'ya madalya falan verilmeli
 
Mehmet Özcan: "Transferde Galatasaray'ın ilk hedefi Nagatomo. Asamoah ile 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı, anlaşmaya uyulmadı. Asamoah Inter ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Dolayısıyla Inter de Nagatomo'yu düşünmüyor. Ben alınacağını düşünüyorum." (Sporx)

Mehmet Özcan: "Gomis'in Çin'den 7 milyon euroluk teklif aldığı konuşuluyor. Gomis'i 5 milyon euroya satsanız, yerine öyle bir oyuncu bulamayabilirsiniz."

Mehmet Özcan: "Eren Derdiyok'u devre arasında Rennes istedi, Fatih hocanın etkisiyle kaldı."

Mehmet Özcan: "Yasin Öztekin'in sözleşmesi uzatılmayacak, Emre Mor olabilir"

Serdar Sarıdağ: "Ndiaye için Beşiktaş'ın bir hedefi vardı ama Fatih Terim istiyor."

Mehmet Özcan: "Belhanda'nın yokluğunu daha iyi anlayabiliyoruz. Önümüzdeki sezonun en iyi transferi Belhanda'dan 10 numarayı almak olur. Belhanda'ya 'Sneijder gönderildi, sen alındın, neden' dedim. 'Ben çünkü defans yapıyorum' dedi."

Mehmet Özcan: "Fatih hoca sol açığa çekti ve Tudor ile 1 gol atan Rodrigues, Fatih Terim ile 7-8 gol attı. Son olarak Crystal Palace talip oldu. Sportif direktör bilgi almaya başladı. Fransa'dan Lyon, Almanya'dan Schalke izliyordu."
 
Mehmet Özcan: "Galatasaray yazın sattığı kadar oyuncu alabilecek. UEFA'dan men cezasının olmayacağını ve bütçe sınırlamasının olacağını düşünüyorum. Başkanlardan imza alınacak."

Mehmet Özcan: "Mustafa Cengiz ile ocak ayında yola çıkan yönetimin yarısından fazlası değişti. Fazla adaylı seçim olması Dursun Özbek'e yarıyor."

Mehmet Özcan: "Şu anda başkanlık yarışında favori Dursun Özbek."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt