GSC Futbol Nöbeti - Sayfa 59 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen Yalçın: "Acun'a sesleneyim. İlk maçımız. Bir seferlik maçı tüm halka açıp TV 8'den vermeli bence."

Acun Ilıcalı yanıt verdi. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "6 yıldır bedava yayınlanmıyor Şampiyonlar Ligi. Hadi Acun bedava yayınla diyorlar. İlk maçı bedava yayınladıktan sonra, ikinci maçta ne değişecek? Öbür maçta üye olmayacaklar mı? Ben rica edeyim o zaman, 10 gün önce üye olsunlar da maçı izlesinler" dedi.

Acun Ilıcalı, yayıncı kuruluşta sunuculuk yapan Güntekin Onay'ın "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi" şeklindeki paylaşımına ateş püskürdü. Ilıcalı katıldığı televizyon programında, "Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum?" dedi.

Exxen’e üye olacak varsa bile olmasın. Kendini bir şey sanmaya başladı .
ne alaka adam parasını vermiş almış, ister şifreli verir, ister şifresiz. televizyondan şifresiz yayınlanınca ne oluyormuş? futbolculara telepati yoluyla iyi enerji gönderip daha iyi oynamaları mı sağlanacak?

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Trt spor iyice jk spor olmuş gerçeklerden uzak yorumlar en son yapıldığında milli takım avrupa şampiyonasında sıfır çekti hala aynı kafa
 
ne alaka adam parasını vermiş almış, ister şifreli verir, ister şifresiz. televizyondan şifresiz yayınlanınca ne oluyormuş? futbolculara telepati yoluyla iyi enerji gönderip daha iyi oynamaları mı sağlanacak?

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesajı editlerken forum çöktü bende. İlk kısmı Sergen’e cevap diye paylaştım orada sıkıntı yok, sistemin sıkıntılı olduğunu kabul etmeyip, çöküntüleri normal karşılaması vs sorun, onu eleştirdim. Ayrıca internet altyapısı iyi olmayan bir ülkede sadece internet yayını yapması doğru değil. Dünyada sadece İnternet yayını ile CL yayınlayan kaç ülke var? ya da var mı? Daha önceki ihalelerde TV yayını olması zorunluluktu. Bu ihale nasıl bu şekilde satılmış anlamadım. Önümüzdeki sezon normal lig maçlarını sadece internet yayını ile yayınlasalar tepki vermeyecek miyiz? Bir de forum çöktüğü için ekleyemedim şurası:

Hayatımızın en büyük riskine girdik, bizi destekleyin. Bizi destekleyin, biz de kulüpleri destekleyelim. Daha çok Türk futboluna destek olalım.

Verdiği taahhüt ödemeye karşın bizi destekleyin, yoksa kulüpleri desteklemeyiz şeklinde açıklamaları vs..
 
Sanırım haginin takımın yeni yıldız adayı,16 yaşında mı ne ilk maçı galiba gol atmış yerli oyuncu diye anımsıyorum bugün gördüğüm haberi
Ayrıca gs yi takip ediyormuş instada

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15 yaşında, dün kendi yarı sahasından topu alıp sol çizgiden içeriye doğru kat ederek herkesi geçip güzel bi gol atmış, bizimle adı geçiyor?

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
aksama milan lpool maci varmis

15 sene öncesi olsaydi simdi günler öncesinden bu maca kitlenmistik

su anda daha yeni haberim oluyor bundan

cok garip bir durum

yaslandik :/

aksama bjk maci disinda izlenecek bir sey yok gercekten


Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
 
E_RldFsWQAIO1vB
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt