GSC Futbol Nöbeti | Arşiv #1 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HEZ8egQL_400x400.jpg


Zor bir transfer dönemini daha geride bıraktık. Bu konuda yeni transferleri, takım durumunu, kadro önerilerini ve bir sonraki transfer dönemi için ihtiyaç duyulan transferleri konuşabiliriz.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.
 
Kasımpaşa maçından itibaren forvette Onyekuru denenmelidir.
Stoperlerimiz de bu kadar ağırken defansı bu kadar öne çekmememiz lazım.
 
kayseriyi dün övmüşler ama defansları her kafa topunu fenere vermiş.defans arkasına adam kacırmışlar.golde de slimani cok rahat,antrenmanda öyle kolay almaz topu.engel olmamıslar hiç.kayseri ortasahası iyi ama defansı iyi değil.kaleci de hatalı işler yapıyo
 
Son 10-15 dakika top şişirmeye başladığımız maçlarda da forvette Eren değil Maicon olsun.
En azından hava topu alır, kafa golü atabilir. Eren o fiziğe hava hakimiyeti kuramıyor. En ufak temasta yerlerde sürünüyor.:red:
 
mutlu ve mirzayı a takıma monte etmek gerek.fizikleri ve boyları da iyi.dogan can ve birhan kiralandı.yerlerini alırlar.belhandayı da yolla,stoper al bi tane.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt