GSC Futbol Nöbeti | Arşiv #1 - Sayfa 245 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gary Rodriguez çok mutsuzmuş
Bedavaya dahi geri dönerim diyormuş
İkinci şampiyonluğum gibi sevindim
Galatasaray'ın eski futbolcusu Garry Rodrigues Galatasaray-Başakşehir maçı sonrası Milli Gazete'nin sorularını cevapladı.

-Basında bazen Galatasaray ile adın anılıyor. Bu sene için tekrar geri dönüş söz konusu mu?

-Evet o haberleri ben de duyuyorum (gülerek) ama biliyorsun takımımla mevcut bir sözleşmem var. Al İttihad ile yarım sezonu geride bıraktım. Şimdi bir tatil dönemine giriyoruz ama tatili de en iyi şekilde geçirip takımıma en iyi katkıyı sağlamak istiyorum. Şuan sadece tatili ve kamp dönemini iyi şekilde geçirip Al İttihad için gelecek sezon elimden gelenin en iyisi yapmak düşüncesi var. Bu haberler tabi ki burada çok sevildiğimi gösteriyor. Ne mutlu bana ki Türkiye’de güzel izler bırakmışım.

öyle birşey yok bence. zaten al ittihatta yarım sezon oynadı. 9 m euro verdikleri adamı neden satsınlar? ki bizde 9 m euro da veremeyeceğimize göre bu iş uzak. ancak kiralık olabilir oda muallak.
 
serbset oyuncu. Mauricio Pereyra


bu sene 26 maç 3 gol 6 asistle oynamış.

pas oyununda mükemmel. ayağının içi dışı her yeri ile tek top yapabiliyor. selçuğun daha genç ve daha efektif olanı. topu ayağında tutmak isteyen Galatsaray'ın alması gereken topçu. beleş...
 
Bence biz iyi futbolu, Lemina takıma tam olarak oturmaya başlayınca göreceğiz.
Adam resmen Melo vol2.
Nzonzi-Lemina-Seri, ileride Feghouli-Falcao-Babel, kulübe alternatifi de Andone olarak kadro oturduğunda, mest olacağız.
Orta saha oturduğu zaman, savunmadaki bireysel hatalar da azalıyor. Geçen sene Marcao ve Luyindama müthiş bir ikiliydi. Yine öyle olacaklar. Ligin en iyi stoper ikilisi, en iyi orta sahası, en iyi kanatları ve en iyi forveti net olarak bizde.
Sadece beklerimizde iş yok.
 
442 için plan yapılmalı
Belhanda sol orta saha Feghouli sağ.. Ortada Nzonzi Lemina/Seri şeklinde
Forvet Babel/Andone Falcao
Bu sistemde Jimmy sol bek bile oynar Riera gibi
 
FB ile puan farki 1 olacak yarın yenersek.
Ts, Başak ya da Sivas'in ne olduğu önemli değil. Bizim ligi FB'nin önünde bitirmemiz veya FB'nin şampiyonluğunu engellememiz lazım. Ligin boyu kısalıyor, FB her geçen hafta daha çok strese girecek.
Biz 22'yiz FB 19. Bir daha bu sezonki gibi ekstrem bir sezon yaşamayız. Bu farkın stabil kalması lazım. Bizim mali durumumuz çok daha iyi, ne zamandır kar açıklıyoruz, transferde ffp'ye uyuyoruz. Ffp de 1 sezon sonra bitecek zaten. FB'nin başı bu maliyet konularıyla bayağı bir dertten kurtulmayacak anlaşılan. Onların solid kadro kurması çok daha zor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt