GSC Scout rütbesi talipleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Scout rütbesi talipleri


Oyunun kuralları:



-Sırf yazmak için her önüne gelen futbolcuyu buraya yazan,

-Bir kaç başlık açtıktan sonra ilgiyi ve katılımı kesen,

-Maçları izlemeksizin sadece video sitelerinden izledikleri futbolcuları ekleyen arkadaşlar uyarısız uzaklaştırılacaklar.



*Kendi ricam, oyuncunun attığı goller, asistler, oynadığı maçlar vs. gibi unsurları yazarak kişinin açtığı başlığın sürekli güncel tutması.



"Yapabilirim" diyen arkadaşların katılımlarını bekliyorum.
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



mete bıraz daha acıklayıcı yazsan daha ıyı olur.



mesela bızden aylık performans olarak ne ıstıyorsun .kac futbolcu analizi tavsıyesi ne bileim daha acıklayıcı yazarsan sevınırım
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Amac gayet basit. Genc, ama daha piyasaya cıkmamıs (en azından fazla cıkmamıs) oyuncuları izleyip burada önericeksiniz. Tutupta her ay su kadar oyuncu koyma zorunlulugu yok, ama yan gelip yatmakta yok. Mesela her ay toplamda 10 ila 15 arası futbolcu eklenirse yeterlidir. Fazlası zaten forumu kirletir. Yerel ve dünya futbolunu takip ediyorum diyen talip olsun. Konu baslıklarını acarken oyuncu hakkında detaylı bilgi, en az bir resim ve varsa bir videosunu ekleyin.



Sorumlulugu almak istemeyen transfer önerilerinde devam eder.
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Mete,güzel bir çalışma başlatıyorsun.

Destekliyorum ve ileride geliştirilmesini diliyorum.

Dediğim gibi ben de varım.
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Olur tabi :ka19:



Diger katılmak isteyen arkadaslar buraya yazıp katılmak istediklerini belirtirse bir kac güne baslarız.
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Engin Bekdemir.



8 yaşındayken Beringen takımı ile Eindhoven'daki bir turnuvada beğenilerek PSV Eindhoven'a transfer oldu. 2008 yılı başında 3 senelik profesyonelliğe geçiş sözleşme imzalayarak PSV Eindhoven'ın a takımına yükselecekken Porto'dan teklif alan Engin, Porto'yu tercih etti.

15 Yaş Altı Milli Takımı ile 2007 yılında ilk maçına çıkan Engin, Türkiye A Genç Milli Futbol Takımı'nda birçok yaş seviyesinde forma giydi. 2009 FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayan takımın bir parçası olarak turnuva boyunca 2 gol kaydetmiştir.



milli takim kariyeri: 2007: 2 gol

2007-2008: 17 gol 2 asist

2008-2009: 20 gol 3 asist

2009-2010: 7 gol 1 asist

2010- : 6 gol 4 assist



Boyle birsey mi?
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Direk Arda'nın eklediği gibi bir şey olursa hiçbir katkı olmaz kanımca. Viki'de de aynı olay var çünkü. Daha çok özelliği, neleri yapıp neleri yapamadığı, stilinin kime benzediği hatta kişiliğini iyi bildiğiniz oyuncunun kişiliğinden de bahsederseniz çokçok güzel olur.
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Sözleşme detayları, biçilen değer. Varsa hakkında futbol otoritelerinin yaptığı yorumlar gibi etkenleri de unutmamak lazım arkadaşlar.
 
Cevap: GSC Scout rütbesi talipleri



Bende bu işe talibim fakat, bir ay içerisinde şu kadar futbolcu önerilmesi şartı kişileri sadece bulma psikolojisi içinde yanlış kararlara itebilir. Emin olunan oyuncu profilleri burada tanıtılırsa çok daha ilgi çekecektir diye tahmin ediyorum. Bir anda 10-15 futbolcu yazmanız halinde yeterince ilgi görmeyebilir.
 
Üst Alt