GSC Üyelerinin Evcil Hayvanları | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Merhabalar, açtığım ilk sayfa bu forumda, @Berat Ulucan 'ın GSC Üyelerinin Kitaplığından esinlendim, konuyla alakalı başka sayfa görmedim.

Benim evimdeki itleri sizinle paylaşmak istedim, 3 kedim, 2 köpeğim var, evde bakıyoruz. Sizinkileri de merak ediyorum, paylaşabilirseniz sevinirim :-) .

Chow Chow Thor
48906

48907


Thor 02.01.2019 doğumlu, henüz 5 aylık ama büyük bir chow chow olma yolunda seri adımlarla ilerliyor. Şimdiden 20 kilo oldu bile. İkinci fotoğraftaki benim sıfatım, çok şükür kelleşiyoruz.

King Ragnar the American Akita
48908
48909


King Ragnar 22.09.2018 doğumlu, henüz yaklaşık 9 aylık olmasına rağmen neredeyse 50 kilo ve baya fit.

Tuxedo Sylvester + Tekir Grace + Sarman Ayfer
48910

Yaşları sırayla 6-7-6, doğum tarihlerini net bilmiyorum hepsini sokakta çocuklarken ayrı ayrı bulup eve getirdik. Grace'i 01.06.2012 diye kaydettirdim.


http://instagr.am/p/BwmxPn1D-kR/
http://instagr.am/p/BumIzdzgKVy/
Chow Chow Thor'un instagram hesabı da var. Takipci kasan biri değilim yanlış anlamayın, kendi özel hesabım kilitli mesela, bana hiçbir getirisi yok bu hesabın.

Ama Thor'u takip edenleri Thor'dan geri takip ediyorum, o antipatikliği yapmıyorum.

Ancak takip ederseniz tek ricam o sayfada kendi annemi ve kız arkadaşımın da yeri gelince Thor'la fotoğrafını koyuyorum, o konuda beni pişman etmemeniz (Kaç kişi köpek hesabından yavşamaya çalışıyor bir görseniz hak verirsiniz...).

Sizler de evcil hayvanlarınızı paylaşın lütfen :-)
 
konuyu sabitledim renktaş, gayet güzel bir konu

bu chow chow ve akitanın küçüklüğü baya tatlıymış, köpeklerin küçüklük halleri daha tatlı geliyor bana :D

Teşekkür ederim :) evet çok tatlılar itler, büyük halleri de hala bebek gibi geliyor da, sevimliliklerine aldanmamak lazım hocam az haylazlık yapmıyorlar.

Şakayla karışık uyarmış olayım diğer okuyucuları, chow chowlar (hatta akitalar da) tatlı görünür ama bakımı zordur ve sinirlidirler, ilk defa köpek sahiplenenler için uygun değildir.
 
Üst Alt