GSC Üyelerinin Evcil Hayvanları - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama hepsi birbirleriyle anlaşıyorlar zaten Leopar vatozum var zaten sıkıntı çıkarırsa köpek balığı çıkarır birde asteonotlar yumurtladıkları zaman


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aman diyim renktaş kötü sahneler olur bu hayvanlarda etik yok bu kadar antisosyal yırtıcı varlıkları kafes içine sokma aman
 
30 cm civarında canavarlarım jaws

0834ab3e5389a4e00c0ebf2e9197921f.jpg
0c33a9981dccbcd77d55fec209f24a90.jpg
a0b3c775ec76b42d23afd14995cc0944.jpg
da13e76d280bb281d3d363629efc607d.jpg



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kedi edineyim diyorum, apartmanın önünde de 1 aylık insan canlısı bir yavru var ama yalnız yaşıyorum ve iş için yurt dışına çıkıyorum arada. Kararsız kaldım.
 
Kedi edineyim diyorum, apartmanın önünde de 1 aylık insan canlısı bir yavru var ama yalnız yaşıyorum ve iş için yurt dışına çıkıyorum arada. Kararsız kaldım.

Hocam benden yaşca büyüksünüz, diyeceklerimi muhtemelen zaten biliyorsunuzdur, o yüzden yanlış anlamayın saygısızlık yapmaya çalışmıyorum.
Köpek ise alacağınız, göze almanız gereken 2 şey var, birincisi 6 aylık olana kadar evde büyük/küçük tuvaletini yapmadığı yer kalmayacak (biz eve bez koyuyoruz, çiş kokusu sıkıyoruz beze, orayı fix yapınca evde sadece belirli bir alana işiyor). İkincisi, işten önce ve işten sonra olmak üzere çişe çıkarmanız gerekecek (pisliğini yaptığında dışarda poşetle almanız gerekecek, ona değmekten çekiniyorsanız aklınızda olsun). Bir de bebelik evresinde dişlerini kaşımak için baya terlik falan affetmiyorlar, pahalı ayakkabılarınızı kaldırmanızı öneririm, benim annemin daha yeni 4 haneli fiyatı olan ayakkabılarını parçaladı bizimkiler.

Bir de yurt dışına çıkıyorum demişsiniz, onun için de birkaç günlüğüne bakabilecek akrabanız olmasını tavsiye ederim, çünkü arkadaşlar bir süre sonra yan çizmeye başlıyor. Benim bu konuda en büyük korkum, hayvanın bir süre sonra bu dediğim nedenlerden bakamayıp barınağa verilmesi, çünkü hayvanlar size bağlandıktan sonra atılınca küçümsenmeyecek derece travma geçirebiliyor. Öyle bir senaryo olma ihtimali varsa, hayvanı almak yerine ona işe gitmeden günden güne mama ve su verseniz daha doğru olabilir.

Kedi ise alacağınız, max zorluğu mobilyalarda tırnağını kaşıyor, ama tırnak kaşıma direkleri var o yardımcı olur. Komşudur vs kediyi 3-5 gün rahatlıkla bırakabilirsiniz, yani siz yokken bakacak biri illa çıkar zaten hayvana mamasını veriyorsun tuvaletini vs kendi hallediyor, bakması çok kolay.
 
Üst Alt