GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Camiasına Açık Duyuru



105 yıllık geçmişe sahip; kültürü, ilkeleri ve başarılarıyla Türk Sporuna öncülük eden Galatasaray'ın menfaatlerini ve geleceğini koruma çabasındaki GSCimbom olarak bizler; Kulüp Yönetiminin 4,5 yıldır gerçekleştirdiği hamlelere hep sabır ve ümitle yaklaştık. Fakat yıllardır süregelen kötü yönetim anlayışı ve elde edilen başarısız sonuçlara artık bir "DUR!" demek gerekliliğini hissediyoruz. Türk sporuna birçok alanda öncülük eden, Avrupa'da birçok spor dalında kupalar kazanan, başarılar elde edip adını tüm dünyaya duyuran bir kulübün yönetenleri olarak, izlenilen strateji ve alınan kararların; Galatasaray etiğine, kültürüne ve Galatasaraylılık duruşuna aykırılığını artık net bir şekilde görmekteyiz.



Yıllar öncesinde adı şike iddialarına karışarak mahkemelik olan, görev süresince teknik direktör ve futbolcularla hiçbir şekilde iyi anlaşamadığı gözlenen, taraftarın antipatisini kazanan, bunca yıldır başarılı bir icraatini gözlemleyemediğimiz Adnan Sezgin'de ısrarın, Galatasaray ‘ın menfaatine gelişmediği açıktır. Bu hatada ısrarın Galatasaray ‘a negatif etkileri, maalesef artarak sürecektir. Buna engel olmak umuduyla, Adnan Sezgin ‘in görevden alınması için kampanyalarımızı tüm gücümüzle sürdüreceğimizi bilmenizi isteriz.



Ayrıca, Sn. Haldun Üstünel gibi kulübüne ve çalışma disiplinine son derece sadık, saygın bir kişiliğin küstürülerek kulüpten uzaklaştırılmasıyla, sürekli deklare edilen "Aile Ortamı" kavramının büyük bir yalan olduğu ortaya çıkmıştır.



Verilen sözler ve vaatlerin yerine getirilmesi konusundaki ümidimizi yitirmemizde ise, sergilenen kötü yönetim anlayışı başrol oynamaktadır. 1.5 sezon önce göreve getirilen eski teknik direktörümüz Frank Rijkaard ve ekibi konusunda yaptığınız açıklamalar, verdiğiniz vaatlerle bütün kamuoyunu ve taraftarı büyük bir beklenti içine sokmanıza rağmen, bunun karşılığı verilememiştir. Taraftara defalarca yapılan "sabır" çağrısına rağmen aynı "sabrı" yönetimimizin gösteremeyerek camiada büyük hayal kırıklığı yaratması unutulmayacaktır. Futbol kamuoyundaki birçok spekülasyona rağmen teknik ekibimizin arkasında durma erdemi ve başarısını gösterememek, biz Galatasaraylıları son derece üzmüş, aynı zamanda yönetim anlayışıyla prensiplerden taviz verildiğine kanaat getirmemize neden olmuştur.



Sportif başarı için gereken hazırlık ve planlamada geç kalarak yeterli hassasiyet ve çalışma disiplinini gösterememek, bütün bunlar gerçekleşirken takımın kötü gidişatına erken teşhisi koyup gerekli hamleyi yapamamak gibi etkenler, bizler için Galatasaray Spor Kulübünün sağlıklı yönetilmediğinin son göstergesi olmuştur. Ayrıca eski teknik direktörümüz Sayın Frank Rijkaard ve ekibine sağlanacak destek konusunda medyaya ve kamuoyuna verilmiş olunan demeçlere rağmen, başarısızlığın faturasınının teknik ekibe kesilmesi,bu düşüncemizi pekiştirmiştir.





Kulübün yönetiminde bu ve bunlar gibi birçok yanlışın örtbas edilmeye çalışılması bizlerin gözünde yitirilen saygınlığın bir diğer göstergesi durumundadır. Oysaki Galatasaray Spor Kulübü hiç kimsenin çıkarları için kullanacağı, herhangi bir şekilde haksız kazanç sağlayacağı bir kurum değildir. Galatasaray Spor Kulübü, Türk futbolunun en büyük kulübüdür ve Türk futbolunun gelişiminde öncü kulüp olma özelliğine sahiptir. Kimsenin, Galatasaray Spor Kulübü'nü Galatasaray taraftarından uzaklaştırmaya, başarısızlıkları başkalarının üstüne yıkmaya hakkı ve lüksü yoktur.





105 yıllık tarihe sahip bir spor kulübünün bu tip amatörce çalışma düzeniyle yönetiliyor olması ve bunun düzelmesi adına herhangi bir adım atılamaması bizleri fazlasıyla üzmüştür. Yıllardır süregelen bu düzeni şuanki yönetimin düzelteceğine dair umutlarımızın sonuçsuz kaldığını görmekteyiz. Bu denli kötü bir dönemde, Galatasaraylılık duruşu olarak bahsedilen o çok değerli kavramın Kulüp Yönetimi tarafından son kez sergilenmesini, Galatasaray'ın menfaatleri ve geleceği doğrultusunda en doğru adımı atmak için bu fırsatın tepilmemesini, yeni teknik direktörümüz Gheorghe Hagi'ye sağlıklı ve güvenli bir ortam bırakılmasını, tüm Galatasaray camiasından özür dileyerek olağanüstü genel kurul kararının açıklanmasını TALEP EDİYORUZ !



Kulüp Yönetiminin bu zor dönemde Galatasaray adına gerçekleştirebileceği en büyük icraatın bu olacağına dair inancımız tamdır.



Bizler GSCimbom ve 8.000 ‘i aşkın Galatasaray taraftarı olarak,size yakışacak bu erdemi Kulüp Yönetiminden BEKLİYORUZ!



Tüm Galatasaray camiası ve kamuoyunun bilgisine sunarız.





GSCimbom Forumları​
 
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!



Fatih Altaylı, Galatasaray'da sezon ortası olağanüstü kongre olmaz demişti. Bende istifa edeceklerini sanmıyorum çünkü TT Arena stadına başkan olarak çıkmak isteyecektir.



Fakat bu konuda GSC'ye tam destek veriyorum tabiki :)
 
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!



Verdiğiniz hizmetler ve gerçekleştirdiğiniz projelerden ötürü tebrik ederiz ama maalesef futbolu yönetmeyi beceremediniz.
 
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!



Bir duruşu olmayan ve yalan söyleyen bir başkan ve yönetim istemiyoruz. Her seferinde teknik direktör kovup kendilerini kurtarma derdinle olan adamlara karşıyız.Çekin gidin lütfen.
 
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!



Fatih Altaylı, Galatasaray'da sezon ortası olağanüstü kongre olmaz demişti. Bende istifa edeceklerini sanmıyorum çünkü TT Arena stadına başkan olarak çıkmak isteyecektir.



Fakat bu konuda GSC'ye tam destek veriyorum tabiki :)

Bir dahaki kongreye kadar bu yönetim başımızda artık eğer onurlu bir davranış gösterip topluca istifa etmezlerse.

Bildiri de çok güzel olmuş.
 
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!



e peki istifa ettiler diyelim, yerlerine kim gelecek ? Adnan Öztürk mü? bırakın Allah aşkına...

Elbette şu anki yönetimi savunacak değiliz ancak şu durumda böyle bir olay kulübe birşey kazandırmaz
 
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!



istifa etmeleri gerekir ama nerdee, biz yazar biz soyleriz en sonunda yine biz kahroluruz.. kampanya'ya destek veriyorum yonetim istifa etmiyorsa bile Adnan Sezgin'in klupten uzaklastirilmasi gerekiyor.. bu isi gercekten bilenler yapsin artik devre arasinda yine transfer yapacagiz masallariyla bizleri oyalamasinlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt