GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı - Sayfa 62 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı



Fenerbahçe'li arkadaş güzel bir yazı yazmış. Katılmadığım bir iki detay var ama ana fikre bakmak lazım. Fanatiklik etmeden...

Geçen sezonki kadroyu koruyup, kiralıklar gittikten sonra dahi 2 transferle çok iyi bir kadro oluşturabilirdik olmadı.

Rakip olarak güçlü bir Beşiktaş, güçlü bir Bursaspor ve güçlü bir Fenerbahçe var. Trabzon da iyi yolda.

Bu takımların hangisi Galatasaray'ın altında yer alır sezon sonunda derseniz, sakatları da düşündüğümde hepsinin ligi önümüzde bitirme ihtimalleri arkamızda bitirme ihtimallerinden yüksek. Yani benim için ilk 2 malesef 5.likten daha süpriz sonuç. Malesef ne kadar iyi olduklarını tartışmıyorum, Cana transferi dışındaki transferlerimiz bu takımın acil ihtiyaçlarını karşılamadığı gibi geçen seneden de zayıf bir kadromuz var.



Çok iyi top oynar mı bu takım, havasını yakalar ve takım olabilirse oynar. Çünkü herşeye rağmen elimizde Türkiye standartlarına göre 1. kalite adamlar var. Baros, Kewell, Neill, Cana, Sabri, Servet, Misimovic, Elano şu ligdeki her takımda oynar. Henüz kafalarda soru işaretleri bırakan İnsua ve Pino, büyük potansiyeli olan Emre Çolak vs... Zaten bu adamlardan uyumlu bir iskelet çıkarsa diğer futbolcuların da performansı yükselir.



Rijkaard yabancı olduğu bir sistemde yabancı olduğu bir kadro ve insan yapısıyla doğal olarak zorlanıyor. Emek verirse Galatasaray mutlaka karşılığını alır.
 
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı



Her şeyi geçtim Takım içinde bir huzursuzluk var. Acaba Resmi Adnan Polat İstifa Başlığı ne zaman açılacak ??
 
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı



Bu iş Rijkaard la olmayacak.



Rijkaard 'ın eksikliklerinden dolayı değil, ona dilediği ortamı sunmayan Yönetim ve saygı gösterip saha içinde elinden geleni yapmayarak gitmesini zil çalarak arzulatan futbolcular yüzünden olmayacak.



GSCimbom olarak görevi başındaki teknik heyetimize destek görevimizdi, bunu yerine getirdik. Rijkaard 'a hala destek verebiliriz ama yönetim ve futbolcular değişmeyeceğine göre, başarısızlık kaçınılmaz olarak kaderimiz olacaktır.



Bu şartlarda, Yönetimin gidişat hakkındaki kararını görünceye dek konunun kilitli durması daha doğru olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt