GSTV Şifresiz Olacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSTV Şifresiz Olacak


Ali Naci Küçük'ün haberine göre; 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü kongrede en kuvvetli başkan adayı olarak ön plana çıkan Ünal Aysal, seçildiği taktirde ilk iş olarak Galatasaray TV'nin şifresini kaldıracak.







Adnan Polat yönetiminin yaklaşık 2 yıl önce yaptığı anlaşma çerçevesinde, GS TV halen, Digitürk bünyesinde belli bir ücret karşılığında izlenebiliyor. Ancak kanalın şifreli olmasına karşı olan Ünal Aysal ve ekibinin, görevi gelir gelmez bu olaya el atacağı öğrenildi.







Galatasaray'da önemli değişimler gerçekleştirmeyi planlayan Ünal Aysal, ayrıca kulübün bünyesinde bulunan 4 şirketin başına profesyonel yöneticiler (CEO) getirecek. Halen faaliyet gösteren Stat A,Ş, Yatırımlar A.Ş, Futbol A.Ş ve Pazarlama A.Ş, sarı kırmızılı kulübün mali hacminin yüzde 90'lık bir bölümünü oluşturuyor. Aysal ve ekibi basketbol ve voleybol şubelerini de yeni bir şirketin çatısı altında toplayacak.



Ali Naci Küçük
 
Cevap: GSTV Şifresiz Olacak



Ali Naci iyi bilgiler veriyor..Doğruda çıkıyor..Semih Haznederoğlu ismini ilk Ntvsporda o söylemişdi..Sonra Aysal açıklamışdı.



Ezik tvden maç izlemek zorunda kalıyoruz..Fb tvyide bazen kıskanıyorum..Her amatör şubeni maçını veriyorlar..Bizimkiler Avrupa kupasında mücadele ediyor onu bile izleyemiyoruz..



GS tvde önce köklü değişkliğe gidilsin..Fbli çalışanlar varmış..Tekmeyi vurun..
 
Cevap: GSTV Şifresiz Olacak



Bunu bekliyordum Ünal Aysal'dan.Çok isabetli karar.Milyonlarca Galatasaraylı'nın takımını,kendi kanalından takip etmesi en doğrusudur.
 
Cevap: GSTV Şifresiz Olacak



Ali Naci'yi pek tutmuyorlar basın içinde. Ntv genelde yalaka Erhan Telli'yi çıkartırdı. Ali Naci'de bazen sallardı ama ben Rijkaard'ın ikinci senesinin başındaki yurtdışı kampta bir bağlantısını izledim ve çok beğenmiştim. Ama yinede Ercan Saatçi uyuzunun gazetesinde yazıyor.
 
Cevap: GSTV Şifresiz Olacak



Hem sifreyi kaldirsin, hemde seyretmesine doyum olmayan bir kadro kursun, bizde kendi kanalimizdan seyredelim... Yok sifreyi kaldirir, dandik bir kadro da kurarlarsa, ne anladim ben bu isten :)
 
Cevap: GSTV Şifresiz Olacak



bu kadar saçma bi iş yoktu zaten.Bırak Gs tv dende alma para. bizden başka Televizyonu şifreli olan başka klüp yok.Fb serisini fb tv den izlettirenlere saygılarımı sunuyorum.Ticarethane değil burası Galatasaray spor klübü.
 
Üst Alt