Guardiola, Denayer ve Mangala'yı Satış Listesine Koydu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Guardiola, Denayer ve Mangala'yı Satış Listesine Koydu!


pep-640.jpg

Galatasaray'a İngiltere'den müjde niteliğinde haber geldi. Manchester City, sezon sonunda kadrosuna büyük bir operasyona hazırlanıyor. Galatasaray'ın istediği Mangala ve eski oyuncusu Jason Denayer de gönderilecekler arasında bulunuyor.

Manchester City'nin teknik direktörü Josep Guardiola, İngiliz ekibinde büyük bir temizlik yapmaya hazırlanıyor. Sezon başında Manchester City'nin başına geçen ve Premier Lig'de şampiyonluktan uzaklaşan Pep Guardiola, takımdan gönderilecekler listesini yönetime iletti.

DENAYER VE MANGALA

İngiliz basınında yer alan habere göre; listede Galatasaray'ın ilgilendiği Eliaquim Mangala ve sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak Sunderland'e kiralanan Jason Denayer de bulunuyor.

Pep Guardiola'nın sezon sonunda kasasına 100 milyon euro transfer geliri koymak istediği kaydedildi.

Guardiola'nın listesinde; Samir Nasri, Mangala, Bony, Vincent Kompany, Nolito, Claudio Bravo ve Kolarov gibi isimlerin yer aldığı, gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

Valencia'da kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki Mangala bu sezon 25 maçta görev aldı. Jason Denayer ise Sunderlan'de 23 maçta oynadı.

Mynet
 
Deli oyuncular var aslında bir kaçını kapabilsek fena olmazdı.Ama velakin dursun var başımızda adama bony desen ondan topçu olmaz der sana umut bulut gibi bir yerli kazmayı getirir.
 
Guardiola çok gıcık bir adam. Yanımda olsa kelini sürekli tokatlardım.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Büyük ihtimalle 2 tane yerli, 1-2 tane de yabancı çöp transferi yapıp, sonraki sezon uefaya katılabilmek için uğraşırız.
 
Bony EPL de kalmayı tercih eder, isteyeni mutlaka çıkar. Denayer kanayan yaraya merhem olmaz. Mangala ihtiyaç duyulan profile uygun ancak tuzlu gelecektir...

Tudor' a stoper konusunda ayrıca güven duyuyorum; net bir tercihi mutlaka olacaktır. Zaten transfer inisiyatifi tümüyle kendisine bırakılmalı. Pek hazzetmediğim Terim' den sonra, yöneticilerin işgüzarlığından bıktım usandım; vasat da olsa, futbol aklına sahip biri planlasın artık kadroyu...
 
Üst Alt