Guido Albers: "Sneijder Galatasaray'da kalmak istiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Guido Albers: "Sneijder Galatasaray'da kalmak istiyor"


sneijder.jpg

Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, futbolcusunun teknik direktör Igor Tudor'la hiçbir sorunu olmadığını söyledi.


Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, antrenmanlardaki performansını beğenmediği için Wesley Sneijder’a Adanaspor karşısında ilk 11’de şans vermemişti.

Bu tercihin ardından ortaya birçok spekülasyon atıldı. Tudor’un Sneijder’a özellikle kilo vermeye çalışmadığı için kızgın olduğu iddia edilmişti.

Ajansspor’a konuşan menajer Guido Albers, Sneijder’ın Tudor’la sorunu olmadığını söyleyerek, Her oyuncu oynamak gibi Sneijder de oynamak ister. Sneijder oynayamadığı için mutsuz olabilir; ama 11’de yer almak için de bütün gücüyle çalışıyor. Bizim düşüncemiz son derece net. Wesley’nin sözleşmesi devam ediyor. Ve sözleşmesinin sonuna kadar Galatasaray’da kalmak istiyor. Galatasaray’da oynamaktan, İstanbul’dan yaşamaktan son derece memnun. Gitmek gibi bir düşüncesi yok. Bizim kulüp arayışımız ya da transfer beklentimiz yok. Wesley iyi çalışıyor. Halihazırda Wesley için yapılan bir teklif yok. Olursa, talip olan kulüp önce Galatasaray’la görüşmek zorunda. Kulüp değerlendirirse o zaman biz de bir değerlendirme yapabiliriz. Ancak şu anda Wesley’le ilgili bir gelişme söz konusu değil. Tudor’la herhangi bir problemi yok” ifadelerini kullandı.
 
Ancak şu anda Wesley’le ilgili bir gelişme söz konusu değil. Tudor’la herhangi bir problemi yok” ifadelerini kullandı.

MEDYAYİ uzmustur
 
Her hafta sneijder kaliyormu gidiyormu buda 5 sene boyunca. Size haberciligi ogreten okullari seveyim.
 
kalacaksa maaşını indirsin

son 1.5 yıl akhisar tarz takımlar dışında fazla bir halta yaramayan adamın o kadar para kazanmasının hiç bir anlamı yoktur
 
Üst Alt