Güneş: "Hedefimiz iki maçtan 6 puan almak, 4 çok iyi, 3 alırsak iyi, 2 da fena olmayabilir, 1 puan bile güzel" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
47223

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş: "Oynayacağımız iki hazırlık maçında daha önce çağırıp oynatamadığımız oyuncularımızı denemek istiyoruz. Davet edilmeyen oyuncular da zamanı gelince bizimle birlikte olacaklar."

Güneş: "Kadrodaki oyuncularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapmasını bekliyoruz. Çağırılmayanlardan da kendilerini hazır tutmalarını istiyoruz. Herkes kendi görüşünü söyleyebilir. Saygı ve sevgi çerçevesinde olması önemli."

Güneş: "Oyuncularımız hem özgür hem sorumluluk sahibi olacaklar. Tek vücut olacağız, farklılıklardan nefes alacağız. Pes etmeyen, hırslı ve izleyenlere keyif veren bir futbol oynayacağız."

Güneş: "Birlikte olursak başaramayacağımız şey yok. Herkesi kucaklayacağız. Geçmişten dersler çıkarıp geleceğe bakacağız."

Güneş: "Ben yeni döneme henüz başlamış değilim. Hala eski yönetimle çalışıyor durumundayım. Görevim 1 Haziran'da başlıyor."

Güneş: "Bu jenerasyonun önümüzdeki 10 yıla damga vuracabileceğini düşünüyorum. Ancak her şey toz pembe değil. Karamsar da değiliz. Her engel sizi geliştirir. 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılabilirsek, 2022 Dünya Kupası'na da katılabiliriz."

Güneş: "Hedefimiz iki maçtan 6 puan almak. 4 puan alırsak çok iyi, 3 puan alırsak iyi olur. 2 maçımızda 2 puan da fena olmayabilir. Ama öyle bir durum olur ki, 1 puan bile güzel olmuş olur."

Güneş: "Sezon sonu üst üste hiç oynayamayan var, çok fazla oynayan var. Bunların durum tespitini yapacağız. Oyuncuların takım oyununa uyumunu ve kendi performanslarına bakacağım. Bazen yanılmalar olabiliyor. Cenk hiç oynamamışken, oynattığımız iki maçta çok iyiydi."

Güneş: "Çağlar'ı hiç oynatmadık. Onun da durumuna bakacağız. Bizim sevgimiz var ama adaletimiz de var. Herkes, adaletimizin sevginin önünde olduğunu bilsin. Her zaman adil olacağız."

Güneş: "Bizim nüfusumuz evet fazla. '80 milyondan 80 tane oyuncu çıkarılmıyor mu' diyorlar. O zaman Çin ne yapsın? Futbolcu eğitimle çıkar, yatırımla çıkar."

Güneş: "Konfederasyon Kupası'nda farklı bir grupla çıkmıştık. Üçüncü olduk ama birinci de olabilirdik. Sıralamadan çok üretime bakmamız gerek diye düşünüyorum."

Güneş: "Fransa'nın çok iyi oyuncuları var. Acaba kadroları hakkında ne diyorlar merak ediyorum. Her tarafta oyuncuları var. Fransa ve İzlanda maçlarını çok önemsiyorum. Bu maçların daha gündemde olması normal."

Güneş: "Almanlar Galatasaray'dan Bruma diye bir oyuncu alıyor. Ne için alıyor? Yatırım için alıyor. Biz onlardan yaşlı, futbol hayatının sonuna gelmiş oyuncular alıyoruz. Sonra siz o takımlarla yarışmak istiyorsunuz."

Güneş: "Gurbetçileri kimse bize bırakmıyor ki. Oyuncu biraz iyiyse, isterlerse onlar alıyor zaten. Oyuncu da Almanya'yı isterse gidiyor. Futbolcu düşünüyor, kararını veriyor saygı duyuyorum."

Güneş: "Geçen sefer 'Gökhan'ı niye almadın' dediniz. Alamadık ama şimdi aldık. Şimdi daha mı iyiydi? Hayır. İyi olanlar zamanı gelince değerlendirilecek. Bursaspor'da Okan Yılmaz vardı, gol kralı oldu kadroya almadım. Konfederasyon Kupası'nda aldım. Sonra kayboldu gitti."

Güneş: "Oyuncu üretmekte zorluk yaşıyoruz. Üretince değerini bilmekte zorluk çekiyoruz. Sıkıntıları biz yaratıyoruz. Saha dışında konuşarak değil, saha içinde de çalışarak sabırlı olmamız lazım."

Güneş: "Medya bu işin merkezinde. Milli takım bu ülkenin zirvesinde. Bu takımın değerini bizim korumamız kadar, medyanın da koruması gerekiyor. Ne oluyor bize? Herkes mutlu olalım diyor ama kimse bir şey yapmıyor. Önümüze taş çıkınca alıp birbirimizin kafasına atıyoruz."

Güneş: "Milli takım tepededir, örnektir. Milli takımın teknik direktörüne yapılan saygısızlık, tabanda işlerin çok kötü olduğunu gösterir. Orada halledilmesi gereken şeyler vardır."

Güneş: "Şu an Emre'nin çalışmalarına bakıyorum, genç bir oyuncudan farkı yok. Sen bir şey yapmadan genç oyuncuya 'Şunu yap, bunu yap' dersen, o da bir süre sonra 'Sen de yap' der. Böyle olmamız lazım."

Güneş: "14 yabancının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bugün için sayı fazla. Yabancı sayısı düşürülebilir"

Güneş: "14 yabancı kararı verilirken bu sayı için belirli kriterler vardı ama hiç uygulanmadı. O zaman azaltalım"


De Marke Sports
 
bazı saçma söylemlerini bir tarafa bırakırsak sana güveniyorum hocam. iyi adamsın.

ve elinde çok iyi bir jenerasyon var. kıymetini bileceğinden şüphem yok
 
Filozof.

"Hedefimiz iki maçtan 6 puan almak. 4 puan alırsak çok iyi, 3 puan alırsak iyi olur. 2 maçımızda 2 puan da fena olmayabilir. Ama öyle bir durum olur ki, 1 puan bile güzel olmuş olur."
 
SfqB8.gif
 
Yav daha mart sorun yabanci siniri degil diyordu bu herif.

 
Güneş: "14 yabancının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bugün için sayı fazla. Yabancı sayısı düşürülebilir"

Güneş: "14 yabancı kararı verilirken bu sayı için belirli kriterler vardı ama hiç uygulanmadı. O zaman azaltalım"

Düşürmeyen şerefsizdir.
 
bu gurupta Fransadan 1 puan koparabilirsek çok iyi...kolay maçları kazanırsak ve İzlandadan 4 puan aldığımız müddetçe gurupta ikinciliğimiz garanti...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
 
hele hele 0 puan olursa tadından yenmez, olabilir yani futbol bu bakarsınız rakiplerin ülkesin iç savaş çıkar futboldan çekilirler!
 
Üst Alt