Güntekin Onay: "Sneijder’in bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Güntekin Onay: "Sneijder’in bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum"


Galatasaray’da Wesley Sneijder’in özellikle geçtiğimiz sezonki performansı spor kamuoyunda oldukça eleştirilirken, Hollandalı yıldızın bu sezon takımdan ayrılacak iddialarının ardından ise taraftarlar Sneijder’in kalması yönünde sosyal medya üzerinden yönetime büyük baskı uyguluyor.

Sneijder’in performansıyla ilgili gelen eleştirilere ise Güntekin Onay’dan tepki geldi.

Daha önce NTV Spor’da Sneijder için Türkiye’nin en iyi futbolcusu olduğunu söyleyen Güntekin Onay, Hollandalı yıldızın son 2 yıldaki performansının eleştirilmesini ise kabul etmediğini söyledi.

"Sneijder için 2 yıldır ne yapıyor diyorlar? Futbol tek başına oynanan bir spor değil.

Basketbolda bile tek kişi bu kadar yaratamıyorken insanlar futbolda bekliyor.

Futbol bir takım oyunu ve Galatasaray da kötüyken Sneijder’in bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum."

"İşte efendim diyorlar ki, Sneijder derbilerde ne yaptı? Galatasaray 2 yıldır derbi kazanamıyor zaten.

Sonuçta bu adam bir de asist kralı oldu bu takımda. Daha ne yapsın?

Takım kötüyken Sneijder’in asist kralı olması bile önemli."

http://www.medyahaber.com/guntekin-...rilmesini-anlamiyorum-p1-aid,5808.html?page=1
 
Medyadan u donusu

Sneijder kaliyor haberleri, sneijder cok iyi haberleri. Elestirilmemeli vs. Eszamanli olarak yerlilere operasyon. Semih Selcuk Ahmet vs.

Cok guzel gunlerin habercisi.
 
aGEvOd.png
 
Sneider'i eleştirenlerle oturup o iki senedeki oynadığı tüm maçları tek tek izlemek isterim. Eleştirilerini de analrına alarak izleyip analiz etsek keşke.
 
sene boyunca bıdı bıdı konuş, her fırsatta eleştir, göndermek için hertürlü spekülasyonu yap sonra taraftar korkusuyla oloştorolmosono onlomoyorom. rıdvan hocana sorsana programda neden hemen her program sataşıp duruyor
 
Güntekin Rıdvan çetesine bulaşmasa Türkiye'nin en kaliteli futbol yorumcusudur, çünkü adam her ligi izliyor ve yabancı dil konusunda üst seviye, ayrıca kaliteli bir adam.

Son yıllarda bozdu kendini biraz ama yine doğru konuşmuş.
 
Bunu aylar önce yazdık zaten.
Sneijder system ve takım oyuncusu olduğunu bilmeyip son iki yılda sneijderi eleştirenler olayı pek doğru analiz edememiş. Ama lafda anlatamıyorsun ki.
 
Üst Alt