Guti Beşiktaş'ta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Guti Beşiktaş'ta


Beşiktaş Quaresma'dan sonra 2. büyük bombayı da patlatıyor !.. Lig TV Muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre Guti ile her konuda anlaşıldı !.. Alınan bilgiye göre İspanyol yıldız ile kesin anlaşma sağlandı ve transfer imzaya kaldı !.. Başkan Demirören'in İspanya'ya giderek Guti'yi İstanbul'a getireceği öğrenildi... Detaylar az sonra !..



kaynak:ligtv
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



fft5_mf337043.Jpeg




Arkandayiz tüpcü. :m26:
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



valla yazık git genç dinamik hızlı futbolcu alın paraları allahın ölmüşlerine yatırıp geliyorlar ondan sonra türkiyenin en büyük yılızı alıyoz derler yazık...
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



VE KARTAL BOMBAYI PATLATTI!..



Beşiktaş Yönetimi, Real Madrid'in yıldızı Guti ile her konuda anlaştı!..



Lig TV'den Atakan Kurt'un haberine göre, Başkan Yıldırım Demirören İspanya'ya giderek Guti'yi İstanbul'a getirecek!..



Guti'nin menajerleri Santos Marquez Gonzalez ve Ahmet Ersöz'ün bu sabaha karşı 04.00'de İstanbul'a geldiği ve öğlen saatlerinde Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Maddi anlamda bütün pürüzlerin giderildiği ve İspanyol yıldızın bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği belirtildi. Yarın Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçakla Madrid'e gitmesi bekleniyor. Demirören'in çarşamba ya da perşembe günü özel uçağıyla Guti'yi İstanbul'a getirteceği ve imza attıracağı gelen haberler arasında.
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



Çok başarılı transfer. Hayırlı olsun BJK ailesine.



Ancak kişisel görüşüm Guti 'nin Türkiye 'de başarılı olamayacağıdır.
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



Mal beyni yutmuş bunlar...Hayır isterlerse 40 yaşında adam getirsinler derdim değil de olan gariban milletin parasına oluyor...taraftar klup kazansın diye boğazından kesiyor bu antenlerde elin ununu elemiş eleğini asmışını daha da zengin ediyor...Söyleyecek söz bulamıyorum...Yazık
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



Guti'nin biz ile adı geçince düşündüğüm, söylediğim şeyler Beşiktaş için de geçerlidir, bence.



Guti gibi bazı konularda sıkıntılı, 34 yaşına gelmiş ve bu yaşa kadar kulüp değiştirmemiş, hele bir de İspanyol futbolcuların yurt dışında yaşadıkları sıkıntılar düşünülürse, yanlış transferdir; bence.



Avantajlı yanı eski bir hocası ile çalışacak olmasıdır, onun dışında kulübü istenilen hedeflere taşıyabilecek bir oyun oynayacağını düşünümüyorum. Yanlış transfer.
 
Cevap: Guti Beşiktaş'ta



En son Yıldırım Demirören Guti ile çıkan iddialar var(Sokakata bir erkekle çekilmiş usulsüz fotoğrafı kastediyordu), bunlar Beşiktaş camiasına yakışmaz, teklifte bulunmayacağız demişti.



Hayırlı olsun Beşiktaş'a. Şahsi görüşüm başarılı olamayacağı yönünde. Fakat Alex gibi sahada varlığı belli olmazken bir anda attığı paslarla takımına gol pozisyonları yaratabilir. Ve tabi o bölgede oynayan genç isimlerin gelişimlerine katkıda bulunur.
 
Üst Alt