Haddini Bil Güntekin! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haddini Bil Güntekin!


Gomis'in cezası hakkında atıp tutuyor, fanatik Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz zaten bu şahsın. Babel'in itiraz bile edilmeden indirilen cezası için aynı şeyleri neden söylemiyor madem yayıncı kuruluş ise? Ya da Quaresma'nın salladığı tekmeleri?

Ha bu arada ceza alan Akhisarlı futbolcu hakemin üzerine yürüdü ve küfürler savurdu.

Gomis Malatya'ya 2-3 tane atar inşallah da bu it sürüleri daha çok ağlamaya devam ederler.
 
Bunun gibiler ancak şampiyonluk kupası Sami Yen de kaldırılınca hadlerini biliyorlar.Diğer günlerde boş boş konuşup duruyorlar işte.
 
Lopes kırmızı kart gördükten sonra hakeme doğru koşup kafasıyla 2 kez temas ediyor üstüne hakemin yanında yüksek sesle 4 kez fuck off diye bağırıyor ama Gomis kırmızı kart gördükten sonra hiçbir tepki göstermeden soyunma odasına gidiyor. Hayatımda gördüğüm en saçma yorumu yapmış ona kalsa Gomis'de 3 maç almalıydı demeye getiriyor. KORKMAYIN, TİTREYİN, ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ !
 
Son düzenleme:
Lopes bu eyyam sezonunda değilde 2 sene öncesi yapsa o hareketleri 7-8 maç alırdı,ucuz kurtulmuş kafa attı lan hakeme,güntekin hırbosuna gelirsek Galatasaray malesef taraftarı hariç 3 yıldır sahipsiz,gelen giden her satılmış kalem hem bize saldırıyo hem de kendi takımı adına manipülasyon yapıyo,bundan 4-5 sene öncesi Ünal Aysal'ın yönetiminde Adnan Öztürk vardı özellikle tüpçüye ve Azize öyle böyle geçirmezdi,Galatasarayı ağızlarına zor alırlardı,kıymeti bilinmedi müstehak şimdiki yöneticiler bize

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:
aGEvOd.png
 
Hayatta şunu öğrendim şunu gördüm bir insan neyin üstünde çok durursa örneğin çok namus dersi veren delikanlılık dersi verenlere bakin kendini o konuda eksik hissettiği için artık psikolojik olarak diline vuruyor.
Ben besiktaslilarida bunlara benzetiyorum iste hep biz serefliyiz iste bizde haram hiç kupa yok kendilerini böyle büyük göstermeye calisip aslında için için ne serefsiz olduklarını biliyorlar size yemin ederim dünyaya bir daha gelsem bir daa Galatasaray gibi şerefli takım tutarım bununla ilgili müsait bir zamanda bir yazı yazicam.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sirf babasi bir zamanlar basarili olmus diye buralara gelen vasifsiz bir takim mirasyedilerden sadece bir tanesi,digeri de zaten federasyon baskani,ha bir digeri de spor yorumcusu hani su unlu Dr. Kaya Cilingioglu'nun ayni isimli oglu hep mi becekeli olur arkadas

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Resmi siteden cevap verilmesi lazım. Gunto kimde kaale alacaz demeyin. Resmi yayınci kurulusta fanatizm yapamaz
 
faul bile olmayan pozisyon demiş şerro

adalet denen şey taliscanın babelin şenolun yaptıklarına verilen/verilmeyen cezalardan sonra aklına gelmedi beyefendinin nedense
 
Şenol hakeme ana avrat gittiğinde ne dedi acaba :asd: Faul bile olmayan pozisyon Gomis'in pozisyonu. İkili itişme, kornerlerde bunun 100 katı pozisyonlar oluyor, hakem uyarmıyor bile.
 
Üst Alt