Haftanın Konuğu : Hayri Cund ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haftanın Konuğu : Hayri Cund !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Öncelikle bi kendini tanıtır mısın bize kendi tarzında…



Bildiginiz uzere adim Hayri. Erkegim. Bu onemli bir info zira erkek olmasam cok daha farkli bir hayat yasiyor olurdum. Bunu bir dusunun, erkek olmayaydiniz ne yapiyor olurdunuz diye. Veya bayanlar da dusunsun erkek olsam nasil olurdu diye. Gercekten cok farkli bir resim ortaya cikiyor a dostlar. Erkek olmak disinda Galatasarayliyim ve iyi de bir Galatasarayliyim. UEFA finaline falan gitmistim. 100. yil ve onu takip eden 2 sezon kapalidaydim. Ama maci sirti donuk seyreden ve bagirmayanlara 'bagirsaniza hulean huo' gibi primitif komutlar veren kekolar yuzunden kapaliya veda edip ekran basina gectim. Beni tanimaniza luzum yok. Buranin aksine normalde sessiz sakin bir adamim. Bir odaya forumdan 50 adami koysaniz ve 'hangisi Hayri la bunnarin?' diye sorsaniz heralde 30. denemede falan bilirdiniz. O derece yani. Gercekte cok efendi bir adamim. Cidden soyluyorum bunu. Kendimi daha fazla tanitamam zira bu kadar yeter.



- Dev hizmetlerin adamı olmaya başladın :D. Ne olacak bu yolun sonu ?



Evet gercekten de DEV hizmet/arastirma tarzi konularim forum halkindan ragbet gordu. Bu hizmetleri yapmaga devam edecegim elbette. Cok cilgin fikirlerim var. Bu yolun sonunda bir kitap gordum ben. DEV kitabi. Tum dev arastirmalarimin, hizmetlerimin derlendigi bir kitap. Ama once DEV konularimi devam ettirmem lazim. Karizma abilerimiz konusunun bitmesini bekliyorum. Teknik olarak bitmese de manevi olarak bittiginde yeni konularimla karsinizda olacagim. Beni izlemeye devam edin.



- Dev hizmetlerinden biri olan karizma arz eden şahıslar arasında en karizması hangisi ?




Cok iyi ve isabetli bir soru. Bu sorunun adaylari bol. Ama once sorulmasi gereken sorulara, uyulmasi gereken kriterlere bir goz atalim istersen Meric ne dersin?



-Atalım canım :D



1- Kriterler: Yaptigi iste iyi olacak. Sirf tipi var diye yaptigi iste rezil bir adam olamaz. (Vin Diesel ornegin). Tabi tipi de olacak. Ama sirf yakisiklilik degil. Sirf yakisikli diye insanlari bir listede toplasam heralde hakkimda turlu turlu iddialar ortaya atilirdi ve bu beni uzerdi. Tip olarak dedigim, giyimiyle, durusuyla bir karizma arz etmesidir. Fazla yakisiklilik karizmayi bozar, bunu unutmayin a dostlar. (Brad Pitt). Yasam bicimi de onemli. Eger olduyse nasil oldu? Elvis gibi tuvalette olduyse ben ona karizma demem. 90'ina kadar yasamis adam da karizma arz etmez. Karizmatik adam prostat olmadan olmelidir. Hangi hatunlari goturmus? Bunlari da bilelim. Billy Bob Thornton sirf yillarca Angelina Jolie'yi goturdugu icin gozumde onemli bir yere sahip. Bunun gibi bir cok kriter var. Is cetin. Ama ilk mesajimda oldugu gibi Jimi Hendrix diyecegim. Hem isinde basarili, hem tip olarak cool, hem de 27'sinde saibeli kosullarda oldugu icin Jimi abi diyorum. Ne cocuk coluga karisti ne birsey. Mukemmel muzik yapip hayatin sinirinda yasadi. O yuzden cevabim Jimi Hendrix.



- Hakikaten forumda kimleri beğenip mesajlarını tam okuyorsun ?



Hakikaten forumda en cok Emir'i severim ki bunu forum disindan bile biliyorlar. Cok zeki ve komik bir adam oldugunu dusunuyorum. Ciddi oldugu zaman tatsiz tartismalara girebilitesi olsa da diger zamanlarda muthis laflariyla beni laptop basinda kahkahalara boguyor. O yuzden onun mesajlarini okumakla kalmiyor, mesaj kacirmismiyim diye attigi mesajlari tek tek inceliyorum. Murat Durgun'u severim. Espiriden anlayan bir dostumuz. Sinan 'Mudur' Arslan'i da severim, o da benim gibi forum felsefesini Toshack olarak belirlemis bir dostum. Makif Dede de oyle. O da tam bir reis. Ama ikide bir 10 ay ceza falan ariyor tam bir cilgin. Icerik olarak da Anil Tatar hodjami tek gecerim. Futboldan anliyor ve guzel de yaziyor. Farkettiysen seni yazmadim Meric sirf peachlik olsun diye. Ama lafimi soyle bitiricem: Soylediklerimi fazla ciddiye almadan benim yazdigim turde ve stilde yazan insanlari takip ederim. Bazi insanlar cok alingan, onlara lafim da burasi bir forum ve chill out. Sakin olun la biraz?



- Forumda neye en çok gülüyorsun ? :D



Bu sorunun cevabini verdim zaten Meric daha dikkatli olmani oneririm. Emir'e guluyorum ve Murat'a guluyorum. Bazen kendi verdigim cevaplara da guluyorum zira arada sirada cok net cevaplar verdigim oluyor. Ama forumda o kadar cok espiri icerikli sey soyluyorum ki illa ki biri tutmasi gerek degil mi? O yuzden kendime, Emir'e ve Murat'a guluyorum. Bazen karambolde hic beklemedigim bir anda beklemedigim biri espiri patlatiyor kopuyorum. Mesela bir adam fotomacin matbaasini essekler bassin demis, okuyunca karnima turlu turlu agri girdi. O adama da selamlarimi sunarim.



- Hakikaten merak ediyorum . Bu forumu nerede,nasıl buldun ?



Bu forumu kim kaybetmis ki ben bulayim? Gercekten nerede buldugumu hatirlamiyorum. Ama geldigim zaman Oguz Serdar vardi. Cok nitelikli bir adamdi. Herkese muthis saydirir, futbol hakkinda iyi yorumlar yapardi. Ama oncelikle transfer haberlerini takip ediyordum. Alisamiyen.net'e bakiyordum sirf orasi da iyice NTV'deki kultur programlari lugatina donunce baska bir forum takibi arayisinda girdim. Buradaki transfer gelismelerini takip eylerken Oguz Serdar gibi muazzam figurlerin varligi beni uye olmaga itti.



- İsmin gerçek ismin mi ?



Oncelikle cevap hayir degil. Size yillardir yalan soyluyorum sevgili dostlar. Adim Hayri Cund degil. Gercek adim Steve Nash. Yari Kanadaliyim. Turkce yazarken garipsenmesin diye Hayri Cund diye sacma bir isim uydurdum. Cunku gercek adimla yazsam hadi lan ordan gibi tehditkar tepkiler cekebilirdi ismim. O yuzden ben de boyle bir isim yaratma yolunu sectim. Umarim kimseyi incitmemisimdir.

Sevgiler,

Steve





- Bütün gün ne yapıyorsun ?



Forumlara bakiyorum, haberleri okuyorum. Arada sirada top oynariz dostlarimla. Film yahut tv'de izleyemedigim dizileri laptoptan izlemek gibi muthis bir huyum var. Cok seviyorum. Cok pis FM oynarim. Ama oyle boyle degil. Sayisiz sampiyonluklarim var. Mac izler miyim? Galatasaray maci degilse hayir. Cunku artik futbol izlemekten enteresan bir haz almiyorum. Gecti o yillar. Butun gun ne yaptigimi soruyorsan isime bakiyorum. Isime bakmak zorundayim hodjam, sonucta ekmek parasi pesinde kosturuyoruz.



- Patrick Swayze öldu. Bu konu hakkinda ne diyeceksin?



Dedigim gibi cok uzuldugumu soyleyemem. Zaten kanserden Clint Eastwood'a donmustu. Cok da iyi bir aktor degildi. Ghost adli filimde gormustuk kendisini ama o filmi de Demi Moore soyunur falan diye izledigimizi tum dunya biliyor. Sonra gitti Striptease adli MUKEMMEL filmi yapti zaten. Patrick Swayze ise olduguyle kaldi. Striptiz tadinda filmi var mi bilmiyorum. Ama varsa da izlenmezki be hodjam. Adam olmus soyunmasini izleyecek halimiz yok. Olu aktor veya aktrislerin acik secik sahnelerinde oyle bir proplem var. Direk 'bu adam/kadin oldu la? filimde boyle ama gercekte yer altinda bir iskelet formatinda yer aliyor. inandirici degil' diye dusunulebilir. O yuzden Patrick hakkinda son sozum allah rahmet eylesin ama soyundugu bir filim varsa gercekten izlemek istemem.



- Hayalindeki meslek nedir bunu bize söyler misin lütfen?



Tabii. Hayalimde turlu turlu, aksiyon iceren ve cok para kazandirabilitesi olan meslekler vuar. Mesela kelle avciligi. Cok iyi bir meslek. Hem kanundan kacan hirbolari yakaliyorsun, hem aksiyon sahnelerinde yer aliyorsun, hem de yakaladigin adamlarin cebindeki binlerce papel ile kelle parasini aliyorsun polisten. Mukemmel bir is. Amerikan futbolcusu olmak da isterdim ama NFL'de. Cunku 50 tane adamin icinde oynamasan kimse birsey demez. Zaten kafadan 300-400 bin dolar aliyor en kekosu. O yuzden yan gelip yatarak kazanilan milyonlar, Amerikan futbolcusu oldugun icin pesinden kosan buyuk kalcali Latina hatunlar da cabasi. Superb bir is. Ama hayalimde bulus yapmak var. Ooooh. Buyuk keyif. Bulusu yaptiktan sonra gelsin paralar. Hem basta milyon dolarlar aliyon, sonra da patent parasi derken her yil cebine bilmedigin yerlerden para yagiyor. Umarim ilerde muthis bir bulus yaparim da para kazanirim. Sonra da o parayla Latina hatunlari tavlarim. Fen-a mi?



- Son olarak ne diyeceksin bu nadide foruma..



Forum ahalisine onemli mesajlarim var. Birincisi renkdas demeyin. Lutfen demeyin. Gercekten igrenc bir tabir. Ne demek renkdas? Kayserisporlulari falan gectim, GO AHEAD EAGLES taraftarlari gelse hello renkdashs falan mi diyeceginiz? Yoo dediginizi duyar gibiyim. O yuzden niye diyonuz? Demeyin yau. Bir de soyledigim herseyi ciddiye almayin. Cogu seyi dalgasina soyluyorum veya bana soylendiginde kattiyen kizmayacagim seyler oldugundan soyluyorum. O yuzden alinmayin rahat olun.Bir de Huseyin Yildiz akilli olsun.





Bu müthiş adamla röportaj yapmak bir keyifti:D. Üstada teşekkür ederim cevaplar için.



Türkçe'yi düzeltmiyorum. Biz onu böyle kabul ettik :D
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Güzel olmuş.:D Katılıyorum Hayri renktaş kelimesini pek sevmiyorum ben de.:D
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Forumda tanıdığım , sempatik ve en renkli simalardan birisi. Çok eğlenceli ve güzel bir röportaj olmuş. Teşekkürler :)
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Güzel olmuş.:D Katılıyorum Hayri renktaş kelimesini pek sevmiyorum ben de.:D



Aklin yolu bir kankham. :eek:



Bu ne yahu:2aloh1:



Elinize dilinize sağlık. Hayatımda bundan komik röportaj okumadım hodjam:eek:



Eyvallah Refik hodjam sorularin hakkini veriyorum tabi. :tiphat:



Rahatsızın önde gidenisin aga kusura bakma:)



Usta sirf sen dedin diye kizmiyorum ha yine iyisin. :eek:



Forumda tanıdığım , sempatik ve en renkli simalardan birisi. Çok eğlenceli ve güzel bir röportaj olmuş. Teşekkürler :)



Sagolasin sefim eyvallah. :tiphat:
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Tam Hayri tadında olmuş. Tebrikler.



Tabii benim röpörtaj teklifimi kabul etmeyip medya kuruluna veren arkadaşımıza, benim de buradan birkaç sitemim olur... :sopa:
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



saol ustad, beni gaza getiriyorsun sonra banı yiyorum ama he, şimdi sana birkaç dizeyi çok göremem.



Hayri Cund



GSCimbom'un efsanesi...

Forumun kar tanesi...



Hayri baba derler ona...

Sona kalan kalır dona...



Standupçı olaydı, 1 numara !

Sitdowncu oldu, yine uğrattı dumura !



Bu ustadla söz düellosuna girenler...

Son gaz gitse, ister istemez frenler...



Best of Emir Satriani topikini açtı...

Bunu görenler dağlara kaçtı...



Oysa gerek yoktu, Best of Hayri Cund ne güne ?

Onunkilerin yanında, bizim mesajlar gider güme...



Yorumları sizi dankkk diye indirir ...

Cevap vermek isteyeni eşşeğe ters bindirir...



Ne söylese, felsefi açıdan doğrudur...

Cevap vermeye kalkma, eğri dur...



Maç günleri sarı kırmızıya bürünür...

MYC alırsa, forum ratingleri yerlerde sürünür...



Dankkkkk diye iner gündeme yorumları, yada stompppp diye...

Okuyanı kendi aklından şüphe ettirir, niye bukadar zeki diğilim? Niye !?



Hayri Kewell, Hayri baba, Hayri Cund, Hayri kaptan..

Ne farkeder, Hayri bizim değil mi ? Foruma biçilmiş kaftan !



GSCimbom, GSCimbom olalı böyle bir tane adam görmedi ha...

Şu adminlere rica et ustad, IPB v3.0'a geçelim ha !



rolleyesm.gif
greengrin.gif
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Tam Hayri tadında olmuş. Tebrikler.



Tabii benim röpörtaj teklifimi kabul etmeyip medya kuruluna veren arkadaşımıza, benim de buradan birkaç sitemim olur... :sopa:



Aman hodjam, boyle deyince benim peachlik yapmayi seven biri oldugu izlenimi olmus, yapma. :eek: Israrlara dayanamayip evet dedim zaten, hem de kendi kosullarimla. :cool:



Eyvalla biladerler iyi röportaj olmuş.



Eyv Kans. :tiphat:



saol ustad, beni gaza getiriyorsun sonra banı yiyorum ama he, şimdi sana birkaç dizeyi çok göremem.



Hayri Cund



GSCimbom'un efsanesi...

Forumun kar tanesi...



Hayri baba derler ona...

Sona kalan kalır dona...



Standupçı olaydı, 1 numara !

Sitdowncu oldu, yine uğrattı dumura !



Bu ustadla söz düellosuna girenler...

Son gaz gitse, ister istemez frenler...



Best of Emir Satriani topikini açtı...

Bunu görenler dağlara kaçtı...



Oysa gerek yoktu, Best of Hayri Cund ne güne ?

Onunkilerin yanında, bizim mesajlar gider güme...



Yorumları sizi dankkk diye indirir ...

Cevap vermek isteyeni eşşeğe ters bindirir...



Ne söylese, felsefi açıdan doğrudur...

Cevap vermeye kalkma, eğri dur...



Maç günleri sarı kırmızıya bürünür...

MYC alırsa, forum ratingleri yerlerde sürünür...



Dankkkkk diye iner gündeme yorumları, yada stompppp diye...

Okuyanı kendi aklından şüphe ettirir, niye bukadar zeki diğilim? Niye !?



Hayri Kewell, Hayri baba, Hayri Cund, Hayri kaptan..

Ne farkeder, Hayri bizim değil mi ? Foruma biçilmiş kaftan !



GSCimbom, GSCimbom olalı böyle bir tane adam görmedi ha...

Şu adminlere rica et ustad, IPB v3.0'a geçelim ha !



rolleyesm.gif
greengrin.gif



:005::005::005:,



:asd::asd::asd:,



hatta :2aloh1::2aloh1::2aloh1:.



Emir ustadim, Emir reis, KRAL EMIR, sonunda siirlerine layik goruldum ya, olsem de gam yemem. Hem de ne siir. :2aloh1: Kafiyenin kralisin.



Eyvallah kanka..
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Güzel olmuş.:D Katılıyorum Hayri renktaş kelimesini pek sevmiyorum ben de.:D



:asd:

Evet gercekten de DEV hizmet/arastirma tarzi konularim forum halkindan ragbet gordu. Bu hizmetleri yapmaga devam edecegim elbette. Cok cilgin fikirlerim var. Bu yolun sonunda bir kitap gordum ben. DEV kitabi. Tum dev arastirmalarimin, hizmetlerimin derlendigi bir kitap. Ama once DEV konularimi devam ettirmem lazim. Karizma abilerimiz konusunun bitmesini bekliyorum. Teknik olarak bitmese de manevi olarak bittiginde yeni konularimla karsinizda olacagim. Beni izlemeye devam edin.



Ahahah süper olmuş.. :D :2aloh1:

Ellerinize sağlık.. :D :D
 
Cevap: Haftanın Konuğu : Hayri Cund !



Hayri hodjam'ı yakından tanımıs olduk. Harika,müthiş,süper ötesi bi röportaj olmuş. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt