Hagi: "Alex de kim?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hagi: "Alex de kim?"


"Ben Barça'da, Real Madrid'de oynadım. Alex'in forma giydiği en büyük takım Fenerbahçe. Karşılaştırılmamız bile çok komik!"



G.Saray'ın eski efsane futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, DigiSport kanalında katıldığı 'Regele' isimli spor programında, Türkiye'de kendisinin Alex ile kıyaslanmasına sert tepki gösterdi.



Futbolculuğunda unutulmaz efsane olduğu Galatasaray'da 2 kez de teknik adamlık deneyimi yaşayan Hagi, eski öğrencisi Arda'nın, "Alex iyi bir oyuncu ama Hagi ile kıyaslanamaz" şeklindeki açıklamasının ardından yeniden alevlenen tartışmaya sert ifadelerle katıldı: "Alex de kim? Onun formasını giydiği en büyük takım Fenerbahçe. Ben ise Barcelona'da, Real Madrid'de oynadım."



CV'LERİMİZE BAKILSIN



Digisport kanalındaki 'regele' isimli programa katılan Karpatların Maradonası, Arda'nın sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Alex iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'ye çok şey kazandırdı. Ama o sadece Türkiye'de var. Onunla beni kıyaslayanlar önve CV'lerimize bakmalı. Avrupa'da Alex'i tanıyan, beni de tanımayan yok. İkimizin karşılaştırılması bile son derece komik!" dedi.



Kaynak: Milliyet
 
Cevap: Hagi: Alex de kim?



Zidane gelmiş olsaydı Türkiye'ye, ve Alex gibi skorer bir oyuncu olmadığını da düşünürsek Fenerbahçelilere göre Alex > Zidane olurdu.Kıyaslamanın çıkış noktası burası zaten.Fenerbahçenin kuş beyinli taraftarlarından kaynaklanan bir durum.
 
Cevap: Hagi: Alex de kim?



Hagi ile alexi kıyaslamak elma ile domatesi karşılaştırmaya benzer, birisi efsanedir diğeri ise sadece iyi bir oyuncu. 20 sene sonra Hagi yi dünya hatırlayacak alexi ise sadece fenerliler hatırlayacak...
 
Cevap: Hagi: Alex de kim?



Alex kücük takımın Büyük oyuncusu,Hagi büyük takımın büyük oyuncusu.Zaten İnternatıonal düzeyde Alex, Haginin yanına bile yaklasamaz.Hani Rıdvan hep der ya bir Alex degil diye,Bence Alex bir Hagi degil:)
 
Cevap: Hagi: Alex de kim?



Bu tartışmalar en çok Hagi'ye zarar verir.Hagi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları sıralamasına girerken,kendini Alex'le kıyaslamaması lazım.
 
Cevap: Hagi: Alex de kim?



Arda'ya avrupada kupa alamadıgı için başarısız diyenler , aynı şekilde avrupada kupa alamayan Alex'e Türkiye'nin en iyi oyuncusu diyebiliyor..



Bende onlara Hadiii laaan ordan diyorum her seferinde.



Alex'le Hagi'yi aynı kefeye koyan insanların akıllarından şüphe ediyorum..



Alex ligimizde başarılı bir futbolcudur ama başarı sadece ligde kazanılan kupalarla olmuyor..



Bu yüzde Hagi'yle Alex arasında dünya kadar fark var..10 sene daha oynasa kapatılacak gibi değil bu fark. :)
 
Cevap: Hagi: Alex de kim?



Ne güzel açıklamış Hagi.:tiphat:

Hayatımda gördüğüm,en saçma karşılaştırmalardan biri.
 
Üst Alt