Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"


Hagi sabır istedi



Gaziantepspor mağlubiyetinden sonra konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, biraz daha sabır istedi.



Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Gaziantep mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada rakip sahada iki gol atmalarının rövanş maçı için önemli olduğunu söyledi.

İlk 60-70 dakikada iyi maç oynadıklarını anlatan Hagi, şunları kaydetti:

''Ne yazık ki son 20 dakika defansif olarak organizasyonu kaybettik. 2-1 öndeyken takım biraz rahatladı diye düşünüyorum. Bence deplasmanda 2 gol atmamız iyi bir şey. Rövanş maçı için turu atlama ve bir sonraki tura geçmek için iyiydi. Son 20 dakika için üzgünüm. Ama şu anda sıcağı sıcağına fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kesinlikle yapılmaması gereken bazı hatalar yapıldı.



Takıma yeni gelen transferlerle ve yeni katılan oyuncularla Lucas Neill, Harry Kewell gibi diğer eksiklerimiz de takıma katılınca daha güçlü bir takım olacağımızı düşünüyorum.''

İkinci devrenin daha yeni başladığını, Bursa'da yine iyi bir maç çıkardıklarını düşündüğünü ifade eden Hagi, ''Bazı unsurları bir kenara bırakarak tabii ki ama bu maçta da ilk 70 dakika iyi oynadık diye düşünüyorum. Özellikle Bursa maçında ve bu maçta olsun her hafta 6-7 eksik oyuncuyla çıktığımız göz önünde bulundurulmalı. Geldiğimden günden bu yana her hafta 7-8 eksik oyuncumuzla sahaya çıkıyoruz. Bunu bir mazeret olarak görmenizi istemiyorum. Mecburen oynamak zorundayız, ama şu anda bugün yaptığımız her şeyi son 20 dakikayı bir kenara bırakarak maçtan olumlu şeyler çıkarmaya çalışıyorum'' diye konuştu.



-Biraz Daha Sabır İstiyorum"-



Bazı futbolcuların ilk defa oynadıklarını, oyun ilişkilerinin henüz kurulmadığını kaydeden Hagi, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Bazı şeyler henüz yerleşmedi. Ama iyi oynuyoruz, kaybediyoruz, kötü oynuyoruz, kaybediyoruz diye bir yorum yapmak istemiyorum. Son 20 dakika dikkatimizi ve organizasyonumuzu kaybettik. Maalesef Arda'nın durumunu biliyorsunuz. Ne yazıkki böyle bir duruma geçti. Takımda gerçekten eksik çok. Arda öyleyse ben ne yapabilirim.



Baros, Kewell döndü bambaşka bir şey gözüküyor. Arda'nın dönüşünü bekliyoruz. Biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Maalesef çok fazla sakatlıklar yaşandı. Dolayısıyla biraz daha sabra ihtiyacımız var. Tam kadro olarak hepsi elimde olsa o zaman daha iyi bir takım olur. Yeni gelenlerin de zaten adaptasyon süreci yaşaması gerekiyor. Bu onlar için yeni bir tecrübe. Zor bir durumdayız, ama bunu yeniden üzerine inşa ederek bu durumu düzeltmemiz gerekiyor. Önemli olan bütün oyuncuların fiziksel olarak en iyi seviyeye gelmeleridir. Çünkü her birisi az çok sakatlık yaşadı. İkinci devreye bazı oyuncular eksik olarak başladık. Maalesef her şey çok iyi gidiyordu Arda ile. Yine de o sakatlık yaşadı. Ama yavaş yavaş bunları düzelteceğiz diye düşünüyorum. Milan Baros için o kadar çok şey söyleniyor ki 'ben onunla kavga etmişim, yok benim aram bozukmuş'. Ben sadece kendi işime yönlenmek istiyorum. Milan Baros biliyorsunuz o kadar sakatlık geçirdi. Fiziksel olarak en iyi seviyeye gelmesini bekliyoruz. Çünkü Galatasaray'ın ona ihtiyacı var. Arda ile nasıl çalışıyorsak onunla da çalışıyoruz. Durum bu. Gerçekçi olmamız gerekiyor, zor bir durum. Bu durumu değiştirmek için hep çalışmalıyız. Tolunay hocayı tebrik ediyorum. Biz kendi sahamızda oynayacağız Bu skoru değiştirmek için elimizden geleni yapacağız.''

Kaleci Zapata da turu geçeceklerine inandığını dile getirdi.



Kaynak: AA
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



zaten bu sene kupayı al yeter üstad seneye zaten senin takımın liginde avrupanın da hakkından gelir.
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Ulan arkadas 2-1 den snra takımın rahatladığını düşünüyormuş.. Bu takım bu haldeyken böle bı rahatlama yasayabiliyolarsa vay halimize ki ne vay hem de.. Hadi önümüzdeki 2 seneye gecmis ola bu saatten sonra.. Anadolu takımı gibi ligde takılırız seneye de.. Ohh rahatlasın yönetim.. Masraf olmucak yurtdışı deplasmanı falan diye.. Bol bol kemer sıkar artık;)) bari gencleri falan denese de ligde falan 2 sene sonraya rahat oynucak kıvama gelseler..
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Herşey bi kenara.Hakan Balta ne öyle ya..Gözlerime inanamadım.Adam ruh gibi sahada.100 kere adam kaçırdı..Bitmiş resmen bitmiş..



Bir de anlamadığım Neill'in önlibero,Cananın stoper oynamasıydı.Bu işte bir terslik yokmu?Çok ilginç...
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Taraftar olarak sen gidene kadar takımın kalitesi arttırılana kadar sabredeceğiz başka elimizden gelen bir şey yok
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Nie Cana defansta nie neill ortasahada hagi reis . Kewell nie forvet oynadı Stancu ne güne bekler. Bunlara nie cevap vermiosn ...
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Sen takımın üstünde fantazi yaptıkça, egolarını misimoviç gibi bir oyuncudan çıkardıkça, hakan balta ve mustafa sarp gibi adamlara şans verdikçe bizden sabır falan bekleme HAGİ! Kısacası onurunla istifa et.
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Hagı sana soylenecek çok söz yok kusura bakma ama Cana gibi bir adamı stoper oynatıp Neill i Ön libero da oynatmak hangi akla hizmet anlamak imkansız.Sen herkesi yerinde oynat, Balta dan vageç artık olsun bıtsın.
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Hagi Galatasaray'a gelmeden önce kimdi ki, teknik direktör olarak ne yapmış ki?

Beklentiler o kadar çok büyükmüş ki daha adamın daha yeni geldiği takımdan istifa etmesi isteniyor.

Ben böyle büyük saçmalık görmedim.
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Yakında Zapatanın forvet Stancununda kaleci çıkmasını bekliyorum.Bunuda bi dene Hagi bakalım iyi sonuç alıcakmısın.
 
Cevap: Hagi: "Biraz daha sabır istiyorum"



Boş boş konuşacağına,önce hakan balta denilen futbol katili herifi neden oynattığını açıkla hagi.
 
Üst Alt