Hagi: "Bu Kadro'yu Uçururum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hagi: "Bu Kadro'yu Uçururum"


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi4.jpg




Turgay Kıran, Hagi ile yaptığı görüşmeyi anlattı



Galatasaray’da ismi teknik direktör arayışları çerçevesinde anılan Hagi’nin, eski 2. Başkan Turgay Kıran’la yaptığı görüşmede, “Bu kadro ben de olsun, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde bile söz sahibi yaparım” dediği öğrenildi.



Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Kıran, “Hagi ile Kuşadası Galatasaraylılar Derneği’nin davetinde sohbet ettik. Bana, Türkiye’yi çok sevdiğini, tekrar Türkiye’de çalışmaktan büyük zevk duyacağını söyledi” dedi.



HAGI’YE ŞAPKA ÇIKARMAK GEREKİR



Hagi’nin Galatasaray’da çalıştığı dönemde son derece mütevazı bir kadro olmasına rağmen başarılı olduğunu kaydeden Kıran, “Bu şartlarda Galatasaray’a gelir mi bilmiyorum, ama şunu söyleyebilirim. Hagi, bizim dönemimizde Galatasaray’ı ligde 2. yaptı, Türkiye Kupası’nı kazandı. Üstelik, sıkıntılı bir seneydi, yönetim yeni gelmişti. Hagi’nin teknik direktörlüğünün ilk dönemleriydi. Tartışılıyordu; ama buna rağmen Fenerbahçe maçlarını gayet başarılı geçirmişti; Avrupa’da yaptığımız 3 özel maçı kazanmıştı. Bence başarılıydı. Hagi’ye şapka çıkarmak gerekir. Üstelik, Galatasaray taraftarının çok sevdiği bir futbol adamı” şeklinde konuştu.



10 MİLYON DOLARLIK KADROYU BAŞARILI YAPTI, ŞİMDİKİ KADRO DEĞERİMİZ 100 MİLYON EUROLARI BULUYOR



Hagi’nin mevcut kadroyu başarılı yapacağı konusunda iddialı olduğunu açıklayan Kıran, “Kendisi, Galatasaray’ı başarılı yapacağı konusunda çok iddialı. Eğer 3-4 yıl sabır gösterilirse Hagi, Galatasaray’ı çok iyi yerlere getirir. Hagi’nin çalıştığı dönemde, kadromuz çok mütevazıydı. Kadro değerimiz yaklaşık 10-12 milyon dolar arasındaydı. Bonservisi olmayan oyuncuları toplamaya çalışmıştık. Bugün ise 100 milyon euroları bulan bir kadromuz var. Çeşitli milli takımların en önemli oyuncuları var. Hagi de bu durumu biliyor ve “Ben bugün Galatasaray’ın teknik direktörü olsam Şampiyonlar Ligi’nde bile söz sahibi olurum” dedi.
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Fena olmaz. Belli bir otorite kurabilir takim üzerinde.

Ilk tercihim kendisi degildir, ama illa icimizden biri gelecek diyorlarsa, hic deneyimi olmiyan adamlari harcamak yerine, az biraz tecrübesi olan Hagi reisi isterim.

Umarim basarili olur. Cok yakisir cok.
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Hagi sana saygım sonsuz ama, bu kadro iyiymiş gibi bu kadroyu uçururum lafını gerçekten söylediysen sana cevabım; ''b.k uçurursun'' olacaktır.
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Hagİ-hakan ŞÜkÜr baŞarili olabİlİr.burda hakan ŞÜkÜr e buyuk gÖrev dÜŞÜyor
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Bu kadro belki uçamaz(iyi kanat oyuncuları yok), ama anadolu takımları karşısında her maç kepaze olup, yalandan, tesadüfen galibiyetler alıp "iyi yoldayız" dedirtmez.
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Kesinlikle ayni sekilde düsünüyorum. Bunun yanisira 2 yildir bir takimda görev almamasi ve kendi futbol okuluyla ilgili olmasi hem dinlendigi, kafasinin rahat oldugu hem de genclere karsi kendisini daha da gelistirdigi anlamina gelir.
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Mustafa Sarp, Servet ve yandaşlarını oynatmaz ve takımdan gönderirsen sonuncu dahi olsak yeterli be Hagi...
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Mustafa Sarp'ın bu takımda kulis yapacağını düşünmek, Rijkaard'ın Cruyff temeli olmadan Total futbol oynatabileceğine inanmaktan daha abestir.



Yahu derdin nedir senin?Her mesajda bir Rijkaard'a giydirme çabası filan.Cruyff temeli almadan total futbol oynatamazmış Rijkaard.Ben de Rinus Michels temeli olmadan Cruyff total futbol oynatamaz desem ne olacak şimdi?Cruyff Rijkaard'ın akıl hocasıdır doğrudur da adamı küçümsemek için elementler uydurmaya başladınız artık.
 
Cevap: HAGİ :Bu Kadro'yu Uçururum



Benimde sana lafım ; '' çok b.k biliyorsun heralde sen '' olur .



Saf mısın sen? Hakaret etmeden konuşamıyor musunuz bu sitede? Bu sitede hakaret etmeden konuşacak bir Allah'ın kulu yok mu? Zorda kalınca hakaret niye ediyorsunuz? Sanal ortamda kıçımda olmaz, istersen küfür et, yaşın zaten 15-16 biliyorum çocuksun o yüzden sana kızmayacağım bile Raşit. Kafana göre devam et.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt