Hagi gider Daum gelir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hagi gider Daum gelir


G.Antep yenilgisi Rumen hocanın kredisini bitirdi. Yönetimin nabız yokladığı Daum "Gelebilirim" dedi



G.Saray'da Rijkaard'ın yerine getirilen Gheorghe Hagi'nin suyu da ısındı. G.Antep yenilgisi Rumen hocaya güveni bitirdi. Ara transferdeki büyük hamleye rağmen takımın istenilen futbolu oynayamaması da Hagi'nin sezon sonunda gönderilme ihtimalini güçlendirdi. Yönetim şimdiden hoca arayışlarına başladı. Başkan Adnan Polat, Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan Christoph Daum'un kapısını çaldı.



Kesinlikle Alman olmalı

Yönetim, "Taraftar başarısızlık yüzünden takıma küsüyor. Çok çabuk toparlanmalıyız. Bunun için yeni hoca kesinlikle Alman olmalı, Türkiye'yi de tanımalı" diye karar aldı, Daum'a teklifte bulundu. F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra ismi birçok takımla anılan "Stuttgart ile anlaştı" denilen Daum'un, "Seve seve gelirim. Türkiye benim ikinci vatanım" diyerek sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktığı belirtildi.



Fotomaç
 
Cevap: Hagi gider Daum gelir



Daum gelecekse 3 sene hedefimiz sadece Türkiye olur. Türkiye Liginde basarili oluruz, Avrupa´da sürünürüz. Ama bu durumdayken ne diyebilirim ki. Hagi´den iyi oldugu kesin. Ama sevmiyorum ben Daum´u.
 
Cevap: Hagi gider Daum gelir



Hagi ye hepimiz sabretmeliyiz artık sabredecek biri olmalı diycem ama basın taraftar hatta yönetim adamın kelleyi almak için hazır olda bekliyor. Yazık olucak.
 
Cevap: Hagi gider Daum gelir



hagi ile kiyasladimizda teknik direktor olarak hagi yan cebine sokar ama yinede ben istemem daumu .
 
Üst Alt