Hagi mi, Zidane mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hagi mi, Zidane mi?


Cevap: Hagi mi, Zidane mi?



İkisi de şu gözlerin aklı başında seyrettiği en büyük iki oyuncudur. Ama birinin yeri öylesine farklıdır ki bizlerin kalbinde.
 
Cevap: Hagi mi, Zidane mi?



keşke zidane dı bir alt seviye takımda izleseydik..Hagi benim için bambaşka biriydi gerçekten..ama bir gerçek vardi ne ronaldo nede messi , hagi nin zidane nın rivaldonun ronaldo nun klinsman in hatta ronaldinho nun verdiği futbol zevkini veremiyor bana..
 
Cevap: Hagi mi, Zidane mi?



Evvela sunu kabul edelim ki, Zidane Hagi'den dunya genelinde daha fazla hatta cok daha fazla bilinen bir isimdir. Lakin Hagi Fransiz, Zidane Rumen olsaydi populeriteleri suankinin tam tersi olurdu. Yada bizim bildigimiz Hagi Brezilyali falan olsaydi gerisini dusunemiyorum, neyse.



Ben tarafliyim, soz konusu Hagi oldugunda tarafli olmak zorundayim. Ama tarafsiz bir gozle sadece futbollari ile bakarsak olaya biri digerinden zerre kadar onde veya geride degildir. Ek olarak Hagi daha iyi bir vurus teknigine sahiptir.



Bu arada gorup gorebileceginiz en iyi Zidane, 2006 Dunya Kupasinda Fransa'nin Brezilya'yi 1-0 yendigi mactaki 35'lik Zidane'di. Hayatinin macini oynamisti. Mutlaka bulup izleyin o maci.



Ronaldo ile birlikte gozlerimin gordugu en iyi 3 futbolcudan ikisidir Hagi ve Zidane.
 
Cevap: Hagi mi, Zidane mi?



Birde Hagi nin ordu komutanı olduğundan dolayı her zaman askerlerin savaşanların lideri rolü vardi hep..Bizdede öyleydi takımda herkes savaşıyordu Hagi bile dahil..ama Zidane hep yıldızların lideri oldu..
 
Cevap: Hagi mi, Zidane mi?



hagi%2Bfrikik.jpg
 
Cevap: Hagi mi, Zidane mi?



Duygusal davranmayın...

ZİDANE...



İzlediğim üç büyük topçunun birincisidir...

Rabbime sonsuz şükürler ki böyle bir adamı izlettirdi bize...



Hagi bizim için çok değerlidir hatta el üstündedir...

Ama Zidane başka bişeydir...
 
Üst Alt