"Hagi ve Prekazi ile anılmak gurur verici" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Hagi ve Prekazi ile anılmak gurur verici"


796698a0347740eea580ea996bc06a81.jpeg

Gençlerbirliği ağlarına son dakikada attığı frikik golüyle, serbest vuruştan attığı gol sayısını 12'ye çıkaran Selçuk İnan, 17 ve 16 gollü Cevad Prekazi ile Gheorghe Hagi'ye bir adım daha yaklaştı.


Selçuk İnan, beIN SPORTS'un yaptığı röportajda Antalya ve Gençlerbirliği maçlarındaki geri dönüşler için, "Son dakikada attığınız gollerle kazanmak ayrı br mutluluk veriyor. Ayrıca bu maçı ne kadar istediğinizi ve sonuna kadar maçı bırakmadığınızı gösteriyor" dedi.

Kaptan unutamadığı geri dönüş için Şubat 2013'te 4-2 kazanılan Orduspor maçını gösterirken "Galatasaray iseniz ve mücadele ederseniz böyle geri dönüşler yaşarsınız" diye konuştu.

Unutamadığı son dakika golü olarak "Bu haftaki gol çok önemliydi ama son dakika olarak en çok sevindiğim gol Umut'un Schalke'ye attığı goldü. İnanılmaz mutluluk yaşamıştım" diyen Selçuk İnan, frikik konusundaki ustalığı için "O kadar değil" tanımını yaptı: Topa vurmak yetenek ister ama yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Genç yaşlarda bunun üzerine çok çalıştım, çalışmaya da devam ediyorum. Galatasaray'da daha fazla frikik kullanma şansı buldum ve bu özelliğimi burada geliştirerek önemli goller attım. Frikiklerde güven de çok önemli, birkaç gol attıktan sonra artık kendinize güveniniz artıyor, rakip kaleciler tedirgin oluyor. Ama hiçbir zaman çalışmadan olmuyor...

Unutamadığı frikik golü olarak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İzlanda'ya attığı golü gösteren Selçuk İnan, frikik sayısında önündeki iki efsane Hagi ve Prekazi için "Onların ismiyle birlikte anılmak bile gurur verici" ifadelerini kullandı.

galatasaray.org

"Hagi ve Prekazi ile anılmak gurur verici"
 
milli takımda matematik profesörlerinin gruplara kalmamızı açıklamakta güçlük çektiği efsane frikik golünü unutmayalım.
 
Üst Alt