Hagi'den Galatasaray Cevabı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

0



Fatih Terim'in Galatasaray'a istediği Gheorghe Hagi, sarı kırmızılı kulübe cevap verdi..

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, kendisinden sonra da sistemin devamı adına kurulacak sistemi ve projeleri uygulayacak bir ekip olmasını istiyor. Dolayısıyla Fatih Hoca, teknik direktör adaylarını da kendi yetiştirecek. Bu hedef doğrultusunda Terim'in düşündüğü ilk isim Gheorghe Hagi olmuştu. Galatasaray efsaneleri arasında yer alan Hagi, Galatasaray'a cevabını verdi.

''DEVRE ARASI BIRAKAMAM AMA SEZON SONU OLUR''

Romanya basınının iddiasına göre Viitorul Constanta takımını çalıştıran Gheorghe Hagi, Galatasaray'a devre arasında takımını yarı yolda bırakamayacağını ancak sezon sonunda dönmeyi istediğini belirtti.

Galatasaray'da öte yandan Levent Şahin, Claudio Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın yanı sıra Gökhan Zan, Necati Ateş gibi isimlerle de ''mevki antrenörlüğü''nün pilot çalışması yapılması bekleniyor.

Milliyet

GSCimbom Portal
 
Son düzenleme:
Hagi terimin yardımcısı olursa olağanüstü olur tabi ilk önce şampiyon olmamız lazim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Forvet mevkisi icin DROGBA neden dusunulmez anlamiyorum... Atla gel kara oglan dese hocamiz eminim hic dusunmeden gelir... Ne hos olur... Futbol direktoru Fatih Terim.. Teknik direktor Hagi, yardimcisi Drogba Auvvvvvvvv agazim sulandi beahhh
 
Defansa popescu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin ediyorum oyle birsey olsa... Yani Teknik kadroda hem Hagi hem Drogba hem Popescu hemde Taffarel olsa, su dunyada Galatasarayimizin teklifini red edecek oyuncu tanimiyorum!

Not: Boylede hep yabanci oldu... Bulent Kaptani, Hasan Sasi, Ergun Penbeyi felan de bi turlu eklesek kadroya ama akordeonu iyi tutturmak lagzim... Kafa yapilari uyacak
 
imparator bu sefer veliaht prensini yaratmadan bizi bırakmayacak !! aslında çok geç bile kaldık bunu yapmaya !! akıllı transfer hamleleri ile taçlandırılırsa şampiyonlar ligi finalinin temeli atılıyor beyler !!!
 
Hagi'nin futbolculuğunu çıkar, direktör kariyerinde iyi bir şey yok.

Mümkünse gelmesin.

Polat-Özbek gibi vizyon seviyeleri kıt adamların yapacağı hamle hep Hagi olur.
 
A takım düzeyinde teknik direktörlük yapıyor. Eğer alt yaş gruplarından sorumlu, teknik direktör yardımcısı olmayı kabul edecekse hemen gelsin sezon sonu. Fatih Terim bıraktığında da teknik direktör olarak devam eder.
 
Adim 1: TD Fatih Terim
Adim 2: Kendi hocalari
Adim 3: Alt yapi sorumlusu Gheorge Hagi
Adim 4: Bu 4 oyuncularin arasindan kendisin bos birakcagi TD koltugunu dolduracak isim
Adim 5: Baskan Fatih Terim

Cekilen Embargo gelmistir
 
Üst Alt