Hagi'den Şok Sözler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
hagi34234.jpg

‘Romanya’yı terk etmeyi düşünüyorum, bu iş artık bitti!’

Gheorghe Hagi, ülkesinde gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu. Romanya'yı terk etmeyi düşündüğünü söyleyen Hagi, "Utancımdan eve gidemedim. İlk kez ülkemi terk etmeyi düşünüyorum. Nereye gideceğimi bilmiyorum ama en kısa zamanda bu projeyi bırakacağım. Bu iş artık bitti" dedi.

Dünya futbolunun ve Galatasaray’ın efsanevi 10 numarası Gheorghe Hagi, ülkesi Romanya’da şok açıklamalarda bulundu. FC Viitorul Constanta takımının kurucusu ve teknik direktörü olan Hagi, genç futbolculara yatırım yaptığı bu projesini sonlandırmayı ve ülkesinden ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Hagi’nin medya ve taraftar baskısından yakındığı ve Romanya basınında gündeme damga vuran ifadeler şu şekilde: “Utancımdan eve gidemedim. İlk kez ülkemi terk etmeyi düşünüyorum. Nereye gideceğimi bilmiyorum ama en kısa zamanda bu projeyi bırakacağım. Bu iş artık bitti.Yeni bir yol çizmem gerekiyor çünkü bana burada yer yok. Bugünü asla unutmayacağım. Beni temelli olarak kaybettiniz. Tüm dünyada futbola yatırım yapılıyor, Romanya’da ise takımlar, oyuncular, sahalar yok ediliyor. Sonra da ‘neden Polonya ve Hollanda bize 3 atıyor’ diye şikayet ediyoruz. 2021 yılında milli takımda benim yetiştirdiğim 11 oyuncu oynayacak. Burada futbolun içine çok fazla siyaset giriyor ve çok fazla tuzak kuruluyor. Burada futbol yok. Yaptığım en güzel şey çocuklara yatırım yapmak oldu. Bütün emeklerimi bu çocuklar için harcadım.”
 
büyük hagi çoluk çocukla ligte şampiyon oldu ve şl elemesine katıldı

projesiyle premium iş yaptı

mutlaka bizim altyapının başına geçmeli
 
Türkiye de çok farklı değil(siyaset-futbol) ama arkana bir camia aldığında işler biraz daha kolaylaşıyor.
 
Yarın gel başla reyiz sana her zaman kapımız açık. Ülke ve medya olarak çok farklı sayılmayız ama arkanda seni sevenler olacaktır hep.
 
kova burcu,ülke ile ilişkilerine yansımıs ay tutulması..15 subattaki tutulma ile birlikte ülkesini terkedip,bizim ülkeye de yerleşebilir.
 
Keşke gelse de altyapılar koordinatörü olsa. Tüm altyapıyı dizayn etse. Terimle de çalışma imkanı olur. Muazzam bir şey.
 
Keske GS altyapisini sana emanet etsek ! :(

Ama Riekerink te oldugu gibi A takim teknik patronu gittiginde yine malesef hemen gelsin Hagi teknik patton olsun der bi cuval inciri berbat ederiz.

Ahhhh be Hagi bize , bu ulkeye topcu yetistirse !! Baksaniza 2021 Romanya milli takiminda yetistirdigi 11 oyuncu oynayacak !!

Hagi aşktır, tutkudur , sarı-kırmızıdır !! ;)
 
ulan hazır mustafa kapılar,bozanlar,ali yavuz kollar geliyorken ne güzel olur bunları hagiye emanet etmek...star yapar bunları
 
Üst Alt