Hagi'den yerli emri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hagi'den yerli emri


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sezonda daha iddialı bir takım için mutlaka kaliteli yerli oyunculara ihtiyaç duyduklarını söyleyen Hagi, 5 futbolcunun ismini verdi...





Ekişehirspor galibiyetiyle göreve geldiğinden bu yana ilk kez rahat bir nefes alan Galatasaray Teknik Direktörü Hagi geleceği düşünmeye başladı. Rumen hoca, yeni sezonda takımın başında kalıp kalmayacağı belli olmasına rağmen yönetime raporunu sundu. Ve bu raporu da TAKVİM ele geçirdi.



FORMANIN HAKKINI BİLMELİ

Yeni sezonda daha iddialı bir takım oluşturmak için mutlaka çok kaliteli yerli futbolculara ihtiyaç duyacaklarını söyleyen Hagi, "Yabancı futbolcuyu yurt dışından bulup getirebiliyorsunuz. Fakat takım ruhu için mutlaka bu formanın hakkını verebilecek genç ve karakterli yerli yıldızlara ihtiyaç var" ifadesini kullandı. Hagi alınmasını istediği 5 futbolcunun ismini de raporunda bildirdi.



KARARI POLAT VERECEK

Tecrübeli hocanın verdiği listenin ilk sırasında Kayserispor'un milli stoperi Serdar Kesimal bulunuyor. Hagi aynı takımdan, sol bek Hasan Ali Kaldırım'ı da takımda görmek istiyor. Rumen teknik adam ayrıca Gaziantepspor'dan Orhan Gülle, Eskişehirspor'dan Sezer Öztürk ve Bursaspor'dan Volkan Şen'in isimlerini de yönetime bildirdi. Transferler için son kararı Başkan Adnan Polat verecek.



Takvim
 
Cevap: Hagi'den yerli emri



Volkan,sezer,orhan gelir ama kayseri bize zor adam satar o yüzden gurbetci futbolcular almamız lazım
 
Cevap: Hagi'den yerli emri



Kayseri bize oyuncu falan vermez.

Gidin Servet'in yerine İbrahim Öztürk'ü alın.Rotasyona koyarız.
 
Cevap: Hagi'den yerli emri



Orhan Gülle ve Yiğit İncedemir alınmalı , bi de Musa dönünce BAM ile bu 3 oyuncuyu değiştirmiş oluruz, orta sahamızda devrim olur :D
 
Cevap: Hagi'den yerli emri



yiğitlerden biri gelmeli ! bide yerli alacaklarsa diğer yerliler de mehmet ekici ve tunay torun olmalı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt