Hain Komşumu Bayıltana Kadar Dövdüm | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hain Komşumu Bayıltana Kadar Dövdüm


Arkadaşlar merhaba,
Geçen gün yaşadığım trajik bir olayı anlatacağım. Corona nedeniyle aylardır evden çıkamadığımdan belaya bulaşmıyordum. İşim olduğunda ise arabaya atlayıp kimseyle muhatap olmadan eve dönüyordum. Benim gibi düşünen site ahalisi yüzünden aracı park edecek yer bulamıyordum bende sitenin önündeki karayoluna park ediyordum.
Geçen sene balkondan üstüme kül döktüğü için dövdüğüm komşum ben gidip polise şikayet etmiş. Link Aracımı karayoluna park ettiğim için okkalı bir ceza yemiştim. Konuyu medeni bir şekilde konuşmak üzere ne zaman kapısını çaldıysam hiç birini açmamıştı.

Bende herifin bir açığını bulmalıyım yada bir şekilde döverek intikamımı almalıyım diyerek adamı takibe aldım.
Sadece geceleri dışarı çıktığını fark ettim. Uygun bir zamanı kollayıp arabam ile takibe başladım. Kuytu bir yerde köprü altında durmuştu. Travestinin biriyle bir şeyler konuşmuş daha sonra araçtan inerek el ele sote bir yere doğru gitmişlerdi. Maskemi taktım ve hijyenik bir ortam olmaz diye 200ml kolonya kutusunu da yanıma aldım. Konuşmalarını duyabileceğim şekilde köprünün üstüne çıkıp bunları dinlemeye koyulmuştum.

Travesti uzun zamandır gelmiyorsun bir problem mi var diye sordu. Komşu ise sorma delinin biriyle başım belada diyerek endişelerini dile getiriyordu. Sonra travestiyi öpmeye çalıştı ama travesti paran var mı? 5 aydır hiçbir ücret ödemedin. Paran yoksa olmaz diyordu ama komşu azgın bir şekilde doruk söz önümüzdeki ay faiziyle ödeyeceğim diyerek travestiye saldırdı. Bir anda travestinin çığlıkları ve birbirini yumruklamaya başladılar, etrafıma baktım fırlatacak hiç bir şey yoktu. kolanya şişesinin kapağını açıp adamın üstüne boşalttım. Adamın ağzındaki sigarayla alev topuna dönmüştü.

Hemen koşarak aşağı inerek travesti ile döverek adamı söndürmeye çalıştık. Adamı o kadar çok dövdük ki ateşi sönmüştü fakat yediği dayaktan ötürü bayılmıştı. Üstüne yerden bulduğumuz gazeteleri örterek travestiyle oradan uzaklaştık.

Sonra neler oldu falan haberim yok.
 
COOL-STORY-BRO.jpg
 
Komşu yaşıyor muydu Muzaffer Bey?
Komşu travestiden faiziyle mi ilişkiye giriyormuş? Haram değil mi faiz? Kolonya 'nın ücretini travestiden istediniz mi?

Kimsenin Dinine olan inancını sorgulayamam, yok istemedim emrah bey, benden uzak Allaha yakın olsun :D

Muzaffer Bey öncelikle çok geçmiş olsun.

Sizden alacağım çok dersler var.
Evde sürekli koşu bandıyla spor yapan üst komşumuz, son olarak da balkonda yemek yediğimiz esnada örtü silkeledi. Aldığım dersleri uygulamaya az kaldı.
Çok teşekkür ederim, sorunuz olduğu takdirde, bana her zamana ulaşabilirsiniz :)
 
Hala koşuyorlar mı? Çözemedin mi hocam?
Son yumruklamadan sonra olur olmaz saatte yatak odasında koştuklarına şahit olmadım. Koşuya devam ediyorlar ama salonda ve daha sessiz bir şekilde. Altına halı mı koydu naptı bilmiyorum.

Fakat vukuat bitmiyor. Sürekli yemek örtüsünü balkondan silkeliyor. Son silkelemede balkonda efil efil yemek yerken denk geldik seslendik içeri kaçtı.

Bunlarda vukuat bitmez. Sonunda Muzaffer bey gibi olaylara girşecez
 
Üst Alt