Hakan Balta Beşiktaş'a transfer oluyor ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hakan Balta Beşiktaş'a transfer oluyor !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş yönetimi sezorn sonunda sözleşmesi bitecek olan Galatasaray'ın yıldız futbolcusuyla prensip anlaşmasına vardı



Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Galatasaray'ın yıldız futbolcusuyla prensip anlaşmasına vardı. Görüşmeleri büyük gizlilik içinde sürdüren Beşiktaş Futbol Şube sorumlusu Serdal Adalı dün akşam Hakan Balta ile bir araya geldi.

Adalı'nın Hakan Balta ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Beşiktaş'la ön protokol imzalayan Hakan Balta'nın yıllık 1.3 milyon euro alacağı belirtildi.



Kaynak Fanatik ve kartalhaber.



Adak adıyorum beyler. Giderse tavuk keserim
 
Cevap: Hakan Balta Beşiktaş'ta



Lan ne heyecanlanmıştım başlığı görünce...

Baltanın sözleşmesi sürüyor,haber bomba gibi.
 
Cevap: Hakan Balta Beşiktaş'ta



Biraz önce Ntvspor'da gazeteleri okurken Trabzonun da Sarp ve Barışla ilgilendiğini söylediler. Bu sefer olacak, kurtulacaz bunlardan inanıyorum. Hepsi olmasa da birkaçından :eek:
 
Cevap: Hakan Balta Beşiktaş'ta



güzel haberler...bu beceriksizler giderse önümüzdeki sezon hic transfer yapmadan yürüyerek sampiyon oluruz cünkü bu adamlar gittikleri takimlari, yani bizim rakiplerimizi, cökertirler :asd:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt