Hakan Balta, Fatih Terim'le Yeniden Doğdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
eed740047417495da4642977cd8a0a50.jpg

Galatasaray'da Hakan Balta ligin ikinci yarısında sahalara geri dönüyor. Teknik direktör Fatih Terim, antrenmanlarda tecrübeli futbolcuyu sol bekte deniyor.

Galatasaray'da Igor Tudor döneminde kadro dışı bırakılan Hakan Balta, Antalya kampındaki performansı ile tam not aldı. Teknik direktör Fatih Terim, takımdaki genç oyunculara Hakan Balta'yı örnek göstererek disiplinli şekilde çalışanın karşılığını mutlaka alacağını ifade ediyor. Özellikle sol bek transferinde sonuç bekleyen Terim, antrenmanlarda Hakan Balta ve Latovlevici'yi bu bölgede deneyerek rekabet yarattı. İlk yarıda lisansı çıkarılmadığı için resmi maça çıkamayan Hakan Balta, ikinci yarı geniş kadroda kendisine yer bulacak.

Deneyimli futbolcunun fiziksel durumuna göre ilk 11'de de değerlendirilebileceği belirtildi. Fatih Terim, Antalya kampında Hakan Balta ile yakından ilgilenerek, ona ihtiyacı olduğunu söyledi ve kendisine olan güvenini ortaya koydu.

2007-2008 sezonunda Manisaspor'dan transfer edilen 34 yaşındaki futbolcunun Galatasaray formasıyla 4 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Ntvspor
 
hakan balta nedir ya en formda döneminde bile ağır bir stoperden fazlası değildi şimdi sol bekte kullanmaya çalışıyoruz...O zaman ne halt yemeye fatih terimi getirdiniz adama bir sol bek bile alamaycaksak kapatalım kulübü..
 
Aman Allahım bu şaka olmalı herhalde.

2011 de sol bekten emekli olmuş adam dan hâlâ medet ummak güzel kafa.

sent via GSC
 
İyi yönetim basına böyle haberler yaptırmaya başladığına göre bu transfer dönemini transfer yapamadan kapattık belli oldu ...
 
Üst Alt