Hakan Balta: "Önceliğim Galatasaray'da devam etmek" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hakan Balta: "Önceliğim Galatasaray'da devam etmek"


787236.jpg

Galatasaray'ın kaptanlarından Hakan Balta'nın önceliği takımda kalmak. Sezon başından bu yana takımdan ayrı çalışmalarını yürüten, yaz döneminde pek çok takımın da transfer gündemine gelen tecrübeli oyuncu, "Şu an için futbolu bırakmak yönünde alınmış bir kararım yok" dedi.

"ÖNCELİĞİM GALATASARAY'DA DEVAM ETMEK"

Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusuna yanıt veren milli futbolcu, "Benim sezon sonunda futbolu bırakacağım yönünde bir beyanatım olmadı. Şu an için hiçbir şey söyleyemem. Gelişmelere bakacağız. Önceliğim, tabii ki, Galatasaray'da devam etmek. Galatasaray benim takımım. Kontratım var. Devre arasında ne olur bu konuda da bir şey söylemem yanlış olur. Şartlar nasıl şekillenecek buna bakacağız. Ama önceliğim Galatasaray'da devam etmek" dedi.

GÖRÜŞME YAPILDI

Sarı kırmızılı idareciler Hakan Balta'yla bir görüşme yaptı. Önümüzdeki günlerde idarecilerin bu konuda bir karar vermesi bekleniyor. Stoper, özellikle de savunmanın solunda oynayabilme özelliği tecrübeli futbolcunun önümüzdeki dönemde tekrar takımla çalışmalara başlama olasılığını arttırıyor.

Hakan Balta'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Ajansspor
 
Balta'ya bana göre haksizlik yapildi. Hic bir zaman kötülügü olmadi (10/11 haric. 11/12 de ise muazzam oynadi ) . Yedekte Ahmet yerine tutunulmasi gerekilir bence. Yazin'da güzel bir vedalasma. Hak ediyor bunu . En kötü ve en iyi zamanda bizleydi
 
Bu sene oynamayacağını bile bile birçok takımın teklifini geri çevirdi ve yatarak 1.250.000 € para alacak. Tudor oynatmaz bu adamı hiç boşuna heveslenmesin devre arasında gönderip zararı azaltmamız gerekmekte.
 
Ne güzel degil mi, kadro disi birakilmis biri teklifler oldugu söylenmesine ragmen direniyor.
Ondan sonra Galatasaray ve Taraftar vefasiz oluyor.
Sözlesmesi var dogru ama her zaman söyledigim bir sey var, bu oyuncular iyi olduklari zaman birakin gideyim diyorlar ama böyle durumlarda oynamadan kazanma pesinde oluyorlar.
 
Tudor gelecek sezon 1 yabancı stoper aldırıp Serdar ve Ahmet'i kulübeye hapsedecek gibi. Durum böyleyken Hakan Balta gereksiz oluyor sözleşme uzatmamak en mantıklısı.
 
müthiş yeteneksiz bir futbolcu, tek özelliği solak olması diyebilirim fakat düzgün bir karakter olması sebebiyle pek eleştiri almaz.

sol bek oynadığı zamanlar felaketti stoperde biraz idare etti diyebilirim ama değil Galatasaray seviyesi bana göre bursasporda başakşehirde falan oynayamaz.

tabi ahmet çalıkı para verip transfer edeceğine yedekte hakan balta olsa kontratı bitene kadar daha iyi olurdu, boşa para vermemiş olurduk.
 
Teklifler olmasına rağmen oynamayacağını bile bile asalak gibi para için takımda kaldın. Hukuken hakkındır ancak taraftardan buna saygı duymasını bekleme. Defol git.
 
Hakan'in kariyeri 2008'de bitmeliydi, 8 sene fazla oynadi.

Sirf oturdugum yerden para kazanicagim diye baska bir takima gitmedi, hatta ustunu biz tamamliyalim denildi hayir dedi, gitsin sigara icsin.
 
Üst Alt